Foto af Club La Costa Fraktioneret Ejerskab Marina del Sol, Spanien
Klik på billedet for at forstørre

Faktisk ejerskab til salg på
Club La Costa Fraktioneret Ejerskab Marina del Sol
Spanien


Til salg: Tilbud *
Feriested: Club La Costa Fraktioneret Ejerskab Marina del Sol
Land: Spanien
Samlet fraktion: 2 (svarende til ækvivalent antal uger)
Fraktion Points: 1040
Sæson: Høj
Størrelse: 2 Soveværelse
Type: Lejlighed

Lav en forespørgsel
CLC Marina del Sol, Urbanizacion Marina del Sol, Carretera Cádiz Variante km 206, 29649, Malaga, Spanien

Forhør om denne ejendom


[honeypot information]


Jeg samtykker til Travel & Leisure Group for at indsamle mine data via denne formular.

Se vores Fortrolighedspolitik for at se, hvordan vi beskytter og administrerer dine indsendte data.

Beskrivelse af feriestedet

Fraktioneret ejerskab er en ikke-traditionel type timeshare ejerskab. I stedet for at eje en uge eller to på din feriested, ejer du et stykke af ejendommen selv. Din fordelingspointsallokering giver dig større fleksibilitet, hvilket betyder langt mere kontrol over din ferie hvert år. Du bliver ikke længere bundet til det samme ferieår i år ud. Og i slutningen af ​​dit lejemål er ejendommen solgt, og du modtager en del af overskuddet! Med Club La Costa er du tildelt en række brøkdele, som du kan bruge på en række forskellige feriesteder i deres portefølje. Denne udvej er blot en af ​​mange!

En destination året rundt som Costa del Sol, Spanien, Giver alle feriegæster mulighed for at flygte til sol, hav og sand, når stresset i dagligdagen og det dårlige vejr bliver for meget, hvilket gør timeshare Her en ideel ferie investering. Club La Costa Fraktioneret ejerskab på Marina Del Sol tilbyder mere end blot adgang til de mange nærliggende strande. Du vil aldrig kede dig med det brede udvalg af faciliteter og aktiviteter enten i eller i kort afstand fra feriestedet. Det unikke layout betyder, at selv i højsæsonen kan du slappe af i fred. Indkvartering består af studio, en og to-værelses lejligheder, som giver dig fleksibilitet til at bestemme præcis, hvad du har brug for, mens du er væk.

Afventer dig på feriestedet er der tre swimmingpools, et væld af restauranter og snackbarer, der spænder fra familiebedrifter til hyggelige kroge, der er forbeholdt par og et underholdningsprogram med forskellige shows og hele dagen kids club. Nyd at vågne op til solopgangen, en dag med arbejde på din solbrunning eller udforske det velhavende lokale område, og nyd derefter cocktails, mens solen går ned. Rejse og fritid gruppe Er glad for at byde på timeshare Til videresalg med Club La Costa Fraktioneret Ejerskab ved Marina Del Sol.


Resort faciliteter

Enhedsfaciliteter
Køkken (Alle Enheder, Delvis / Fuld), Mikrobølgeovn (Alle Enheder), Telefon (Alle Enheder)
Resort faciliteter
Biludlejning, børnepasning, børnebassin, spillerum, købmand, ridning, levende underholdning, medicinsk udstyr, legepladsområde, restaurant, snackbar, swimmingpool, tennis
Nærliggende faciliteter
Beach (Nærliggende), Casino (9.0 miles), Motion Udstyr (Nærliggende), Fiskeri (Nærliggende), Golf (2.0 miles), Squash (2.0 miles), Vandski (2.0 miles), Wind Surfing (2.0 miles)
Lufthavn
Malaga, 17 miles

Tjek ind / ud
Fredag, lørdag, søndagEjere Beskrivelse (hvis tilgængelig)
Ejers billeder (hvis tilgængelig)Denne ejendom er blevet set 758 gange

* Den viste salgspris er en engangsbetaling for hver uge, samlet fraktion eller antal point angivet og dækker varighed af ejerskab. Bemærk venligst, at prisen ikke inkluderer gebyrer og overførselsomkostninger.