Foto af The Royalty Gold Club, Points
Klik på billedet for at forstørre Se ejere billeder

Timeshare til salg på
The Royalty Gold Club


Til salg: £ 3,500 *
Klub: The Royalty Gold Club
Type: Punkter
Point: 132
Sæson: Flydende når som helst
Yderligere info: ulige år

Lav en forespørgsel

Forhør om denne ejendom


[honeypot information]


Jeg samtykker til Travel & Leisure Group for at indsamle mine data via denne formular.

Se vores Fortrolighedspolitik for at se, hvordan vi beskytter og administrerer dine indsendte data.

Beskrivelse af feriestedet

På grund af sin familievenlige tilgang til gæstfrihed tilbyder Royal Resorts medlemmerne af Royalty Gold Club et udvalg af en og to værelses lejligheder på dets rækkefølge af resorts i Indien, Indonesien, Thailand, Grækenland, Tyskland, VietnamSeilly Isles, London og Frankrig. Klubmedlemmer vil finde lejlighederne på disse luksuriøse resorts omfatter en stue, køkken, soveværelse, andet soveværelse, to badeværelser, en balkon og er passende dimensioneret til plads til op til seks personer. Lejligheder på Royal Resorts er smagfuldt indrettede i moderne stil og omfatter en række høj standardfaciliteter. Lejlighederne omfatter også fuldt udstyret køkken og spisemuligheder.

Enhver, der er interesseret i at købe The Royalty Gold Club-point, vil være glad for at høre Royalty Resorts tilbyder 'medlemmer kun adgang' på deres rækkefølge af resorts inklusive RCIs Gold Crown-klassificerede Royal Jimbaran resort i Bali, Indonesien. En anden fordel ved medlemskab af Royalty Gold Club er, at den tilbydes på en Fraktioneret ejerskab basis. Alt i alt betyder det, at medlemmer kan nyde luksusferier på nogle af verdens førende feriedestinationer til en brøkdel af prisen i forhold til at bo på resorts af denne kaliber om natten.

Rejse og fritid gruppe Tro Fraktioneret ejerskab Brug af Royalty Gold Club medlemskabet gør det til et godt valg, da det ikke kun giver medlemmer adgang til et udvalg af 12 resorts verden over med en række over 600 luksuriøse lejligheder at vælge imellem. Medlemmerne har også den ekstra fordel at kunne bytte med globale partnere som RCI, der giver dem adgang til over 4000 resorts verden over.


Ejere Beskrivelse (hvis tilgængelig)

VÆLG AT KØB DENNE FANTASTISKE TIMESHARE TIL DEN NEDSATTE RATE AF KUN 3,500GBP !!!

For dem der elsker at rejse, er dette den perfekte timeshare for dig, din familie og venner. det giver dig ret til valg af 23 destinationer i verdensklasse hoteller fra Karma gruppen og luksusen til at slappe af på et af deres ICE Vacations krydstogter, feriested eller hotelophold, biludlejning rabatter, pakkepakker og rejseforsikring.

Nogle af de fantastiske destinationer, du kan besøge, er Frankrig, Italien, Tyskland, Kreta, Mykonos, England, Australien, Indonesien, Thailand, Vietnam og mere smukke lande!

Mange flere tilføjede bonusser inkluderet! Billederne nedenfor er fra nogle af de smukke Karma feriesteder beliggende i paradisøen Bali.
Ejers billeder (hvis tilgængelig)Denne ejendom er blevet set 1042 gange

* Den viste salgspris er en engangsbetaling for hver uge, samlet fraktion eller antal point angivet og dækker varighed af ejerskab. Bemærk venligst, at prisen ikke inkluderer gebyrer og overførselsomkostninger.