Foto af Cameron House, Scotland
Klik på billedet for at forstørre Se ejere billeder

Timeshare til salg på
Cameron House
Skotland


Til salg: £ 4,000 *
Feriested: Cameron House
Land: Skotland
Uge: 39
Sæson: Midt
Størrelse: 2 Soveværelse

Lav en forespørgsel
Cameron House, Loch Lomond, Alexandria, Dunbartonshire, G83 8QZ, Skotland

Forhør om denne ejendom


[honeypot information]


Jeg samtykker til Travel & Leisure Group for at indsamle mine data via denne formular.

Se vores Fortrolighedspolitik for at se, hvordan vi beskytter og administrerer dine indsendte data.

Beskrivelse af feriestedet

En utroligt imponerende indstilling ved bredden af ​​Loch Lomond, er Cameron House Country Estate en mousserende juvel i Skotlands krone. Gæster og timeshare Ejerne kan forvente en venlig stemning og kun de allerbedste i gæstfrihed fra dette store feriested, som har mange faciliteter, der passer til enhver form for ferie. Nyd dekadent spisning på feriestedets egen restaurant eller i nogen af ​​de omkringliggende spisesteder, og derefter mens du er væk om aftenen, udnytter du fritidsfaciliteterne, herunder swimmingpool med jacuzzi, dampbad og sauna. Børnene er også fuldt forsynet med deres egen pool, et spilområde og aften filmunderholdning. To miles mod nord finder du også The Carrick, Hvor du kan teste dine golfkompetencer på enten hovedret eller det risikofyldte, ni-hullers Wee Demon-kursus.

Uanset om det bestiller dig et bord på en restaurant eller anbefaler lokale attraktioner, der passer til enhver smag, er der intet for mange problemer for personalet her, der mener, at service med et personligt præg er af største vigtighed. Hvis du leder efter en malerisk skotsk flugt og en fantastisk introduktion til Loch Lomond, så kig ikke længere. Rejse og fritid gruppe forventer timeshare Feriesteder af højeste kaliber, og Cameron House Country Estate opfylder alle standarder.


Resort faciliteter

Enhedsfaciliteter
Tæppe (Alle Enheder), Opvaskemaskine (Enhed), Pejs - Enhed (Nogle Enheder), Køkken (Alle Enheder, Fuld), Mikrobølgeovn (Alle Enheder), Vaskemaskine / tørretumbler
Resort faciliteter
Bådsejlads, Børnepasning, Børnebassin, Træningsudstyr, Fiskeri, Legerum, Golf, Gym, Sø, Vaskeri, Restaurant, Sauna, Squash, Svømmebassin (Indendørs), Telefon, Tennis, Vandski, Whirlpool / Spabad,
Nærliggende faciliteter
Casino (20.0 miles), Downhill Skiing (56.0 miles), Supermarked (2.0 miles), Ridning (3.0 miles), Medicinsk faciliteter (2.0 miles), Skiskole (56.0 miles),
Lufthavn
Glasgow - (20 miles - 32 km)

Tjek ind / ud
Lørdag SøndagEjere Beskrivelse (hvis tilgængelig)

Vores lodge på Cameron House på bredden af ​​Loch Lomond er perfekt beliggende med fremragende vej-, jernbane- og lufttilgang.

Dens en fantastisk position for nem dagsture adgang til Edinburgh, Stirling og Inverary, hvis du ønsker at se nogle af Skotlands storslåede slotte, og Glasgow er en kort togrejse fra den lokale station i Balloch.

Som en del af Loch Lomond og Trossachs National Park er denne region berømt for sin naturlige skønhed, med fremragende vandreture og cykelruter at nyde. Bådsejlads, fiskeri, golf både på Cameron House og på Carrick er alle tilgængelige. Fritids- og spa-faciliteterne på Cameron House og Carrick i nærheden er 5-stjerne og noget andet.

Du kan gå til kajen på loch, lige foran hotellet, for at fange en flydeplan for en fascinerende antenne tur på øerne og det lokale område.

Der er mange nærliggende restauranter, der byder på traditionel gæstfrihed og god lokal mad, både inden for Cameron House eller inden for nogle få miles.

For en længere dagstur er der mulighed for frokost på Pierhouse i Port Appin med en betagende udsigt til øerne Lismore og Mull til den oprindelige Loch Fyne restaurant på bredden af ​​Loch Fyne. Begge restauranter serverer den mest lækre fisk, som ikke kunne være friskere!

For historikerne er området gennemsyret af historien. En række berømte historiske personer er forbundet med højlandet, herunder Robert the Bruce, William Wallace, Mary Queen of Scots, Rob Roy MacGregor og Sir Walter Scott. Slagmarkerne i Bannockburn, Stirling og Culloden ligger inden for en dags kørsel og et besøg værd og en tur rundt om deres museer.

Tilbage i 2004 så vi flere lodges, før vi bosatte sig på Lodge 83 på grund af dens rolige beliggenhed væk fra klyngerne tættere på hotellet, men inden for 5 minutters gang fra Boat House restaurant med udsigt over Loch og kun 10 minutters gang til hotellet og Fritidscenter.

Lodgeen tilbyder sig selv den højeste komfort. I stueetagen fører den rummelige entre til to store soveværelser med veludstyrede ensuites og meget komfortable senge og derefter ovenpå til den rummelige stue / spisestue med gulv til loft vinduer og balkon med spisestue til 6. Dette støder op til et rummeligt og veludstyret køkken med kvalitetsudstyr til alle former for madlavning og madlavning.

Lodge sover komfortabelt seks gæster. Loungen på første sal har en komplet og robust pull-down king size seng betjenes af et velindrettet badeværelse / bruser lige ved stuen, som omfatter en privat sauna.

Vores tid her har været magisk. Vi har ejet lodgen i 14 år siden 2004, som står testamente for de mange gode uger vi har brugt her hvert år. Men vi føler nu, at det er tid til at gå videre og finde en depotmand for dette særligt specielle sted. For en ny ejer at nyde vidunderlige efterår pauser ved indgangen til højlandet med så meget at udforske, og i sådan stil og sådan komfort!
Ejers billeder (hvis tilgængelig)Denne ejendom er blevet set 2496 gange

* Den viste salgspris er en engangsbetaling for hver uge, samlet fraktion eller antal point angivet og dækker varighed af ejerskab. Bemærk venligst, at prisen ikke inkluderer gebyrer og overførselsomkostninger.