Billede af Royal Sunset Beach Club, Tenerife
Klik på billedet for at forstørre

Timeshare Bargain at
Royal Sunset Beach Club
Tenerife


Tilbud: £ 1,250 pr. Uge *
Feriested: Royal Sunset Beach Club
Land: Tenerife
Uge: 31 - 32
Sæson: Høj
Størrelse: 1 Soveværelse

Lav en forespørgsel
Royal Sunset Beach Club, Calle Londres 6, Costa Adeje, Adeje, Tenerife, Spanien

Forhør om denne ejendom


[honeypot information]


Jeg samtykker til Travel & Leisure Group for at indsamle mine data via denne formular.

Se vores Fortrolighedspolitik for at se, hvordan vi beskytter og administrerer dine indsendte data.

Beskrivelse af feriestedet

Gyldne sandstrande og mousserende turkisvand vinker dig til Royal Sunset Beach Club, en af ​​de førende timeshare Feriesteder i Tenerife, Spanien. Ejet og ledet af Diamond Resorts, Her finder du frodige tropiske haver, moderne og smagfuld indretning sammen med perfekt opmærksomhed for detaljer og en ægte følelse af fred og ro. Placeringen kan ikke bedres - den udvej er få minutter fra det trendy Playa de las Americas, hvor du finder nok butikker og spisesteder for virkelig at brænde et hul i lommen. Tilgængelige udflugter omfatter vandreture den lunar-esque Mount Tiede og kitesurfing på El Medano, så der er virkelig noget for enhver smag.

Denne ø øser charme, og feriestedet tilbyder sine egne private klubhus-faciliteter her inkluderer en restaurant, bar, lounge, fitness-og squashbaner, sammen med en sauna for at lade disse irriterende toksiner simpelthen falme væk. En familie favorit i årevis allerede, Rejse og fritid gruppe Kan med glæde rapportere det timeshare På Royal Sunset Beach Club holdes til en uovertruffen høj standard, og kan perfekt fungere som enten et hjem væk fra hjemmet eller en feriebase - eller begge - til din øflugt.


Resort faciliteter

Enhedsfaciliteter
Køkken (Alle enheder, Delvis), Mikrobølgeovn (Alle enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Børnepasning, Børnebassin, Træningsudstyr, Handicappede enhed, Gym, Vaskeri, Elevator, Liveunderholdning, Medicinsk faciliteter, Restaurant, Sauna, Snackbar, Squash, Svømmebassin, Telefon, Whirlpool / boblebad,
Nærliggende faciliteter
Beach (Nærliggende), Sejlsport (Nærliggende), Casino (Nærliggende), Fiskeri (Nærliggende), Golf (3.0 miles), Supermarked (Nærliggende), Ridning (9.0 miles), Dykning (Nærliggende), Tennis (Nærliggende) Vandski (i nærheden)
Lufthavn
Reina Sofia - (13 miles - 20 km)

Tjek ind / ud
FredagEjere Beskrivelse (hvis tilgængelig)
Ejers billeder (hvis tilgængelig)Denne ejendom er blevet set 1576 gange

* Den viste salgspris er en engangsbetaling for hver uge, den samlede fraktion eller antal point angivet og dækker varighed af ejerskab. Prisudstillingen leveres af ejeren og er i de fleste tilfælde åben for tilbud. Bemærk venligst, at prisen ikke inkluderer gebyrer og overførselsomkostninger.