Foto af Vistana Signature Experiences
Foto af Vistana Signature Experiences
Foto af Vistana Signature Experiences
Foto af Vistana Signature Experiences
Foto af Vistana Signature Experiences

Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: vistana.com/vacation-ownership/1000#ownership

Interesseret i ejendomme til salg og leje hos Vistana Signature Experiences? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Ferie signaturoplevelser ejerskab giver dig mulighed for at genoprette forbindelsen til din familie, venner og dig selv. Nyd den uovertrufne fleksibilitet, stilfulde villaresorts og eftertragtede destinationer timeshare ferieejerskab giver. Når du først har oplevet villaforskellen, vil du aldrig rejse nogen anden vej.

Bo på dit Home Resort år efter år. Eller nyd nye oplevelser på 23 villaresorts i samlingen, herunder:

 • Sheraton Vistana Resort
 • Sheraton Vistana Villages
 • Sheraton Broadway Plantation
 • Sheraton Lakeside Terrace Villas ved Mountain Vista
 • Sheraton Mountain Vista
 • Vistana Beach Club
 • Sheraton Desert Oasis
 • Sheraton Steamboat Resort-villaer
 • Sheraton Kaua'i Resort
 • Oplev villaforskellen, komplet med et veludstyret køkken eller tekøkken, vaskemaskine og tørretumbler, moderne møbler og tankevækkende detaljer, der får dig til at føle dig hjemme.

  Vil du udforske mere af verden? Vælg mellem tusindvis af yderligere feriesteder i villastil, og byt dit ejerskab med Interval International.

  Køb af Vistana Signature Experiences timeshare

  Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

  Lej Vistana Signature Experiences før du køber

  Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Vistana Signature Experiences, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

  Salg og videresalg hos Vistana Signature Experiences

  Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Vistana Signature Experiences ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Vistana Signature Experiences.

  Alle søger Sælge timeshare Brug af Vistana Signature Experiences kan være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

  For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.