Foto af Wyndham Signature Collection Monterey Royale
Foto af Wyndham Signature Collection Monterey Royale
Foto af Wyndham Signature Collection Monterey Royale
Foto af Wyndham Signature Collection Monterey Royale
Foto af Wyndham Signature Collection Monterey Royale

Adresse: Calle Finlandia 8-10, San Eugenio Alto, 38660 Adeje, Playa de Las Americas, Tenerife, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.clcworld.com/destinations/tenerife/monterey-royale-signature-collection

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje på Wyndham Signature Collection Monterey Royale


En beriget ferieoplevelse venter timeshare Gæster på Club La Costa Signatur Collection Monterey Royale i Tenerife, Spanien. Med over tre tusinde solstråle året rundt er denne eksklusive bolig uden tvivl et meget specielt sted.

Fra terrassen til din premierlejlighed slår du en fantastisk udsigt over Atlanterhavet og vandfaldene i de tropiske haver til paradis. I mellemtiden giver varme toner og traditionel indretning inde i et og to soveværelse signatur suiter dig til at trøste mens interessante møbler stykker og sjov retro styling låne karakter til de rummelige afslapningsområder. Indulgence er i orden med luksuriøse faciliteter, herunder et overdådigt soveværelse med en kingsize-seng og overdådige armaturer, en suite boblebad og branded toiletartikler, komplet køkken med Silestone Quartz arbejdsflade og en åben planløsning med et stort tv, Apple TV-boks , Dvd-afspiller og surround sound system.

Rejse og fritid gruppe Timeshare-mæglere laver også de personlige concierge-tjenester på Club La Costa Signature Collection Monterey Royale, der giver dig en overdådig personlig ferieoplevelse. Lige så lækker er køkkenet på Sunset Restaurant, der har en terrasse til dejlig udendørs spisning. I mellemtiden er der også en afslappet poolbar, swimmingpool og levende aftenunderholdning.

Køb af Wyndham Signature Collection Monterey Royale timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Wyndham Signature Collection Monterey Royale før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Wyndham Signature Collection Monterey Royale, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Wyndham Signature Collection Monterey Royale

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Wyndham Signature Collection Monterey Royale ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Wyndham Signature Collection Monterey Royale.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Wyndham Signature Collection Monterey Royale kan være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.