Foto af Worldmark South Pacific Club
Foto af Worldmark South Pacific Club
Foto af Worldmark South Pacific Club
Foto af Worldmark South Pacific Club
Foto af Worldmark South Pacific Club

Adresse: Box 7493, Gold Coast MC, Queensland, 9726, Australien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.wyndhamap.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje i Worldmark South Pacific Club? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Tilmeld dig over 50,000 WorldMark South Pacific Club Premier Ejere omkring Fiji, New Zealand og Australien. Nyd en levetid på timeshare ferier på WorldMark prestigefyldte feriesteder i hele Asien Stillehavsområdet.

Du kan gå på ferie år efter år ved at være en Wyndham-ejer med WorldMark South Pacific Club. Vælg, hvornår du vil rejse, tage lange ferier eller korte pauser. Besøg dine foretrukne feriesteder eller rejs til en anden destination hver gang.

WorldMark South Pacific Club udvikler sig efter dine behov. Fra single, til par og derefter til en familie. Clubens fleksibilitet gør det nemt at vælge sted og indkvartering, der matcher dine krav - afhængigt af tilgængelighed.

Køb Worldmark South Pacific Club timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Worldmark South Pacific Club før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Worldmark South Pacific Club, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Worldmark South Pacific Club

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Worldmark South Pacific Club ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Worldmark South Pacific Club.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Worldmark South Pacific Club kan det være sikkert, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.