Foto af WorldMark Angels Camp
Foto af WorldMark Angels Camp
Foto af WorldMark Angels Camp
Foto af WorldMark Angels Camp
Foto af WorldMark Angels Camp

Adresse: 123 Selkirk Ranch Road, Angels Camp, 952229593,
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.worldmarktheclub.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på WorldMark Angels Camp? Ring vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Det er umuligt at hævde at have set den virkelige USA, indtil du har besøgt Californien: det mytiske land sammensat af utrolige natur og attraktioner aplenty. Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere ved, at for at opleve alt, hvad denne fantastiske stat har at tilbyde, har du brug for en fremragende base. Det er WorldMark Angels Camp, a timeshare udvej, der sørger for at passe på alle dine behov.

Lejlighederne har fuldt udstyrede køkkener, hvilket betyder at du kan tage vare på din familie og lave mad til dit hjerte. Hvis du vælger at gå ud, ligger feriestedet blandt mange gode restauranter, som vil tilfredsstille alt, hvad du behøver selv lider af! Om dagen kan du bruge tid ved udendørs swimmingpoolen eller i boblebadet, mens børnene nyder selv på legepladsen. For dem der virkelig kan lide at 'forkæle en god tur', er golfbanen et must-visit. Kursets synspunkter er spektakulære, men spil er en fantastisk måde at tilbringe en dag eller to, uanset om dit handicap er to eller syvogtyve.

WorldMark Angels Camp kan virkelig hjælpe dig med at få det bedste ud af din dyrebare tid og med så mange seværdigheder og attraktioner i det lokale område, vil du være glad for at du har mulighed for at vende tilbage igen og igen.

Køb WorldMark Angels Camp timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej WorldMark Angels Camp før du køber

Selvfølgelig vil vi gerne være helt tilfredse med dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med WorldMark Angels Camp, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på WorldMark Angels Camp

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg af WorldMark Angels Camp ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med WorldMark Angels Camp.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af WorldMark Angels Camp kan det være sikkert, at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.