Foto af Windjammer Landing Villa Beach Resort & Spa
Foto af Windjammer Landing Villa Beach Resort & Spa
Foto af Windjammer Landing Villa Beach Resort & Spa
Foto af Windjammer Landing Villa Beach Resort & Spa
Foto af Windjammer Landing Villa Beach Resort & Spa

Adresse: Labrelotte Bay, PO Box 1504, Castries, Saint Lucia, Caribien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.windjammer-landing.com

Er du interesseret i ejendomme til salg og leje på Windjammer Landing Villa Beach Resort & Spa? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Windjammer Landing Villa Beach Resort ligger langs Det Caribiske Hav, beliggende på 60 acres af Saint Lucias nordvestkyst i Labrelotte Bay. Det er ulig alle andre destinationer, og tilbyder eksklusiv adgang til 64,000 kvadratfod af pudret hvidt sand og uovertruffen udsigt over det omkringliggende tropiske landskab. Det fantastiske ø-retræte byder på afsondrede villaer, luksusfaciliteter, venlig Lucian-gæstfrihed og skønheden og charmen i en malerisk middelhavslandsby.

Windjammer Landing Villa Beach Resort ligger i St. Lucia og er et førsteklasses all-inclusive-resort, som er stolt af at overgå sine gæsters krav. Feriestedet på bjergsiden er ideelt for familier, bryllupsrejser eller par. Med rummelig indkvartering, funklende swimmingpools, en række motoriserede sportsgrene og spiseoplevelser i verdensklasse. Børn kan nyde pizzafester, kokosbowling, danseundervisning og meget mere. Book en spa-behandling, fejr en særlig lejlighed, eller slap af i deres hængekøjer i vandet.

Når du ankommer, vil du snart se, hvorfor mange ønsker at eje et stykke af vores luksuriøse St. Lucian-resort. Forestil dig, at du vender tilbage år efter år for at boltre dig i det klare blå caribiske vand eller bygge sandslotte med dine børn på hvidt sand. Bliv en ekspert dykker eller måske bare en ekspert i den fine kunst af afslapning. Kontakt Rejse & Fritid Gruppe at finde ud af timeshare ferieejerskab på en af ​​de bedste private residensklubber, der findes i Caribien.

Windjammer Landing Villa Beach Resort & Spa-faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (nogle enheder), Køkken (nogle enheder, Ingen / Fuld), Mikrobølgeovn (nogle enheder), Telefon (Alle enheder), Vaskemaskine / tørretumbler (nogle enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Strand, Bådsejlads, Børnepasning, Børnebassin, Konferencefaciliteter, Fiskeri, Supermarked, Tøjvask, Liveunderholdning, Medicinsk faciliteter, Legepladsområde, Restaurant, Dykning, Indkøbs område, Snackbar, Spa, Svømmebassin, Tennis , Vandski, vindsurfing,
Nærliggende faciliteter
All Inclusive Resort (1.0 miles), Hestekørsel (3.0 miles), Racquetball (1.0 miles), Sauna (3.0 miles), Whirlpool (1.0 miles), Spillehal (Nærliggende), Golf (1.0 miles) / Hot Tub (1.0 miles),
Lufthavn
Vigie - (5 miles - 8 km)
Tjek ind / ud
(Uger) lørdag, søndag

Køb af Windjammer Landing Villa Beach Resort & Spa timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Windjammer Landing Villa Beach Resort & Spa, før du køber

Vi ønsker selvfølgelig, at du skal være meget glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Windjammer Landing Villa Beach Resort & Spa, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge udvej og se nøjagtigt, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Windjammer Landing Villa Beach Resort & Spa

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Windjammer Landing Villa Beach Resort & Spa ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Windjammer Landing Villa Beach Resort & Spa.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Windjammer Landing Villa Beach Resort & Spa kan være sikker i den viden, at de er i sikre hænder med penge, der er deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.