Foto af WimPen Las Rosas
Foto af WimPen Las Rosas
Foto af WimPen Las Rosas
Foto af WimPen Las Rosas
Foto af WimPen Las Rosas

Adresse: Calle Las Rosas 2, Puerto de Santiago, Santiago del Teide, Tenerife, Kanariske Øer 38683
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: http://www.wimpen.com/

Interesseret i ejendomme til salg og leje på WimPen Las Rosas? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Tenerife har længe været et yndet feriemål for briterne, der søger en behagelig og sjov pause i Spanien. Den vulkanske ø er en af ​​de kanariske øer, en gruppe lige uden for Afrikas kyst, der byder på varme temperaturer og en lækker spansk smag hele året rundt. Wimpen Las Rosas, der ligger i en let tilgængelig del af øen, tilbyder et glimrende valg til et sted at basere dig selv, mens du besøger. At tage på seværdigheder er let, især med bil eller cykel. Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere elsker, hvor smukke området omkring udvej er og ved, at a timeshare med sådanne fremragende faciliteter kommer ikke op hver dag.

WimPen Las Rosas faciliteter

Enhedsfaciliteter
Køkken (Alle Enheder, Fuld),
Resort faciliteter
Biludlejning, Børnebassin, Supermarked, Tøjvask, Liveunderholdning, Restaurant, Snackbar, Swimmingpool, Telefon,
Nærliggende faciliteter
Beach (Nærliggende), Sejlsport (Nærliggende), Casino (17.0 miles), Øvelsesudstyr (Nærliggende), Fiskeri (Nærliggende), Golf (16.0 miles), Frisør (Nærliggende), Gymnastiksal (Nærliggende), Ridning (23.0 miles) , Nærliggende faciliteter, Sauna (Nærliggende), Scuba Dykning (Nærliggende), Shoppingområde (Nærliggende), Squash (Nærliggende), Tennis (Nærliggende), Vandski (17.0 miles), Windsurfing (17.0 miles)
Lufthavn
Reina Sofia - (27 miles - 43 km)
Tjek ind / ud
(Uger) lørdag, tirsdag

Køb WimPen Las Rosas timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej WimPen Las Rosas, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med WimPen Las Rosas, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på WimPen Las Rosas

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge WimPen Las Rosas ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med WimPen Las Rosas.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af WimPen Las Rosas kan være sikker i viden om at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.