Billede af Las Casitas
Billede af Las Casitas
Billede af Las Casitas
Billede af Las Casitas
Billede af Las Casitas

Adresse: Playa Blanca, Yaiza, Lanzarote, Kanariske Øer 35570, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.wimpen.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje i Las Casitas? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Dip begge dine fødder ind i det bedste mærke af tropisk livsstil, som generøst tilbydes af Wimpen Las Casitas i Lanzarote, Spanien. Mere minutter fra den charmerende fiskerby Playa Blanca, giver denne maurisk-stil indkvartering dig mulighed for at suge den gyldne sol uden noget besvær.

To store og opvarmede swimmingpools giver udvejens iøjnefaldende centerpiece. I mellemtiden transporterer omkringliggende anlagte haver dig ind i et frodigt og frodigt paradis. For familier, en børnebassin og legeplads vil holde dine børn underholdt mens du nyder på solterrassen eller spille tennis eller pool. Som natten kommer, Rejse og fritid gruppe Timeshare mæglere foreslår en køletank i den lille restaurant og snackbar eller en fest i det store grillområde.

For at lukke en begivenhedsrig dag, find komfort i lejlighederne med 1 og 2 soveværelser, udarbejdet af Wimpen Las Casitas. Disse timeshare Enheder har lyse og rummelige interiører. Hver er indrettet til de højeste standarder med aircondition, fuldt udstyret køkken, stue med to sovesofaer, satellit-tv og eget bad med bruser og hårtørrer. Der er også en have og gårdhave med indbygget grill til din bekvemmelighed.

Las Casitas faciliteter

Enhedsfaciliteter
Opvaskemaskine (Alle Enheder), Køkken (Alle Enheder, Fuld), Mikrobølgeovn (Alle Enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Børnebassin, Vaskeri, Legeplads Område, Snackbar, Swimmingpool, Telefon, Tennis,
Nærliggende faciliteter
Beach (Nærliggende), Sejlsport (Nærliggende), Casino (22.0 miles), Fiskeri (Nærliggende), Golf (32.0 miles), Supermarked (Nærliggende), Ridning (11.0 miles), Live Underholdning ), Restaurant (Nærliggende), Shoppingområde (Nærliggende), Vandski (Nærliggende), Windsurfing (Nærliggende)
Lufthavn
Arrecife - (22 miles - 35 km)
Tjek ind / ud
(Uger) torsdag

Køber Las Casitas timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Las Casitas før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Las Casitas, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Las Casitas

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Las Casitas ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Las Casitas.

Alle søger Sælge timeshare ved at bruge Las Casitas kan du være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.