Foto af Westgate River Ranch
Foto af Westgate River Ranch
Foto af Westgate River Ranch
Foto af Westgate River Ranch
Foto af Westgate River Ranch

Adresse: 3200 River Ranch Boulevard, River Ranch, FL 33867, Florida, USA
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.westgateresorts.com

Er du interesseret i ejendomme til salg og leje på Westgate River Ranch? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Leder du efter en virkelig unik timeshare erfaring? Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere kunne ikke være mere tilfredse med at tilbyde Westgate River Ranch. Denne autentiske fyreranch - en kvægranch, der er konverteret til turisme - ligger i Florida, USA, og giver et eklektisk udvalg af indkvarteringsmuligheder fra klassiske tepees og store glampende yurts til hytter og deluxe lodge suiter.

Udvej spænder over 1,700 hektar og har udsigt over Kissimmee-floden, hvilket giver nogle smukke udsigt over landet. Der er også masser at gøre ret på ejendommen: hele familien vil elske en lille zoologisk have, og rodeo lørdag aften er en rigtig hoot med tyr og tønde ridning, militær hædersbevisning og masser af publikums deltagelse. Der er også skeet-skydning, bueskydning, salon, dagligvarebutik, motionscenter, postkontor, restaurant og meget mere lige på stedet, ikke kun for din bekvemmelighed, men også for at give dig en forsmag på 'Old Florida' og cowboys tid .

Hvis du også gerne vil have hav og sand, ligger resortet kun en times kørsel fra Vero Beach. Alternativt kan du bare slå dig tilbage i din luksuriøse bolig og nyde at hvile dine dage væk med gamle omgivelser og moderne bekvemmeligheder på Westgate River Ranch.

Westgate River Ranch Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition, Køkkenfaciliteter, DVD eller VCR, Pejs
Resort faciliteter
Bar / cocktail lounge, cykelstier, båd Marina / lancering, underholdning - live, fiskeri, golf, købmand / dagligvarebutik, ridning, sø, vaskeri, lock-off, legeplads, restaurant, svømmebassin - udendørs, tennis, kørestol Tilgængelig, boblebad spa eller boblebad, trådløs internetadgang
Nærliggende faciliteter

Lufthavn
Orlando / MCO63 Miles / 101 KM
Tjek ind / ud
Fredag, lørdag, søndag

Købe Westgate River Ranch timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Westgate River Ranch, før du køber

Selvfølgelig vil vi have dig til at være absolut tilfreds med dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Westgate River Ranch, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har en tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge byen og se nøjagtigt, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Westgate River Ranch

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Westgate River Ranch ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online-annoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Westgate River Ranch.

Alle søger Sælge timeshare at bruge Westgate River Ranch kan være sikkert i den viden, at de er i sikre hænder med penge, der er deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.