Billede af Viva Vacation Club ved Viva Wyndham Dominicus Beach
Billede af Viva Vacation Club ved Viva Wyndham Dominicus Beach
Billede af Viva Vacation Club ved Viva Wyndham Dominicus Beach
Billede af Viva Vacation Club ved Viva Wyndham Dominicus Beach
Billede af Viva Vacation Club ved Viva Wyndham Dominicus Beach

Adresse: Dominicus Beach, La Romana, Bayahibe, Dominikanske Republik
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.vivaresorts.com

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje på Viva Vacation Club ved Viva Wyndham Dominicus Beach


Hos Travel & Leisure Group har vi muligvis den største beholdning af ejerskab til rådighed på Viva Vacation Club ved Viva Wyndham Dominicus Beach til konkurrencedygtige priser. De fleste sælgere er åbne for tilbud. Vi har mange flere uger på lager og har adgang til tusindvis af uger fra andre virksomheder. For at forhøre dig om denne ejendom, bedes du udfylde kontaktformularen på denne side eller ringe til os GRATIS den +0800 071 4674.

Viva Vacation Club på Viva Wyndham Dominicus Beach Facilities

Enhedsfaciliteter
Aircondition (alle enheder), køkken (nogle enheder, ingen / minikitchen), telefon (alle enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Strand, Bådsejlads, Børnepasning, Børnebassin, Konferencefaciliteter, Træningsudstyr, Fiskeri, Frisør, Ridning, Tøjvask, Liveunderholdning, Medicinsk udstyr, Legepladsområde, Restaurant, Sauna, Dykning, Indkøbs område, Snackbar , Svømmebassin, tennis, vandski, spabad / spabad, vindsurfing,
Nærliggende faciliteter
All Inclusive Resort, Casino (40.0 miles), Golf (20.0 miles), Supermarked (20.0 miles), Spa (Nærliggende),, *Der kræves et obligatorisk alt inklusive og afhænger af feriestedet og sæsonen kan det dække måltider, drikkevarer, ture, transport, udvejaktiviteter, udvejsmuligheder, faciliteter og faciliteter.
Lufthavn
Las Americas International - (60 miles - 96 km)
Tjek ind / ud
(Uger) lørdag, onsdag

Nyd en oplevelse hjemmefra på Viva Vacation Club At Viva Wyndham Dominicus Beach

Når du køber timeshare på ejendomme som Viva Vacation Club At Viva Wyndham Dominicus Beach, er du garanteret en årlig flugt. Det bliver hurtigt dit hjem hjemmefra, og tilbyder et unikt, fredfyldt afbræk fra din hverdag.

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Viva Vacation Club på Viva Wyndham Dominicus Beach før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Viva Vacation Club At Viva Wyndham Dominicus Beach, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Viva Vacation Club At Viva Wyndham Dominicus Beach

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Viva Vacation Club på Viva Wyndham Dominicus Beach ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Viva Vacation Club At Viva Wyndham Dominicus Beach.

Alle søger Sælge timeshare brug af Viva Vacation Club På Viva Wyndham kan Dominicus Beach være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.