Billede af Villas Sol Hotel and Beach Resort
Billede af Villas Sol Hotel and Beach Resort
Billede af Villas Sol Hotel and Beach Resort
Billede af Villas Sol Hotel and Beach Resort
Billede af Villas Sol Hotel and Beach Resort

Adresse: Promotora La Costa, Playa Hermosa, Costa Rica,
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.villassol.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Villas Sol Hotel and Beach Resort? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Costa Rica er synonymt med udsøgte skønhed, lange strande, der ser ud til at strække på i dagevis, forsigtigt svajende palmer og klare blå himmel. Hvis det lyder som det sted, der kalder dig til en ferie, kan vi ikke bebrejde dig!

Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere elsker Playa Hermosa på kysten af ​​øen. Det er muligt at forkæle næsten enhver strand aktivitet du kan tænke på, fra svømning og snorkling til fiskeri. I disse dage føler du, at du vil udforske, komme på en båd og krydse over bølgerne, baske i solens stråler og dyppe under overfladen så ofte for at forundre den farvestrålende verden nedenfor. Det er alle tilgængelige fra Villas Sol Hotel og Beach Resort.

A timeshare i Costa Rica er en fantastisk måde at sikre dig aktiviteten, da øen er kendt for sin biodiversitet og utrolige landskaber. Hvis du træt af stranden, går du til en vulkan eller inde i en regnskov for at lære om dyrelivet og økologien. Når du har brugt al din energi og ønsker at gå på pension med en kold drink, er Villas Sol Hotel og Beach Resort det perfekte valg. Med en altomfattende mulighed er du sikker på at finde noget at kile din fancy hver nat af dit ophold, og udsigten er ude af denne verden.

Villas Sol Hotel og Beach Resort faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (alle enheder), køkken (nogle enheder, ingen / fuld), mikrobølgeovn (nogle enheder), telefon (alle enheder),
Resort faciliteter
Strand, Bådsejlads, Børnepasning, Børnebassin, Konferencefaciliteter, Fiskeri, Liveunderholdning, Legepladsområde, Restaurant, Dykning (Udstyr til rådighed), Snackbar, Svømmebassin, Vandski (Udstyr til rådighed), Windsurfing (Udstyr til rådighed) ,
Nærliggende faciliteter
ATM / bank (6.0 mi), Scuba Dykning, Windsurfing, Vandski, Golf - driving range (12.0 mi), Safari (50.0 mi)
Lufthavn
Liberia International - (16 miles - 25 km)
Tjek ind / ud
(Uger) Fredag, lørdag, søndag

Køb Villas Sol Hotel og Beach Resort timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Villas Sol Hotel og Beach Resort, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Villas Sol Hotel og Beach Resort hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Villas Sol Hotel og Beach Resort

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg af Villas Sol Hotel og Beach Resort ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på toppen kanaler plus online reklame i bestræbelser på at sælge timeshare med Villas Sol Hotel og Beach Resort.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Villas Sol Hotel og Beach Resort kan være sikkert med den viden, at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.