Foto af Village Caraibe Tennis - Golf & Beach Resort
Foto af Village Caraibe Tennis - Golf & Beach Resort
Foto af Village Caraibe Tennis - Golf & Beach Resort
Foto af Village Caraibe Tennis - Golf & Beach Resort
Foto af Village Caraibe Tennis - Golf & Beach Resort

Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.funroyale-tropicale.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Village Caraibe Tennis, Golf & Beach Resort? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Village Caraibe Tennis, Golf og Beach Resort slutter din søgen efter den mest fantastiske timeshare Ejerskab i Puerto Plata, Dominikanske Republik. Beliggende i det pulserende Playa Dorada, vil du aldrig føle sig kort forandret i dette luksuriøse all inclusive resort. Alle et hundrede og fireogfyrre fire værelser er veludstyrede og rummelige. Faciliteterne inkluderer air-condition, stue med sovesofa, tv og eget badeværelse. Fra komforten på din balkon kan du tilbringe dovne dage, der slapper af i beroligende have eller golfbaner.

Desuden Rejse og fritid gruppe Timeshare mæglere er sikker på at du vil nyde de mange faciliteter på Village Caraibe Tennis, Golf og Beach Resort. Den indbydende udendørs pool er det perfekte tilbagetog for dage, hvor solen kan smelte den blå af himlen. Du kan også spille tennis og volleyball eller have det sjovt i aerobic, salsa og merengue klasser. En Robert Trent Jones golfbane i 18-hullet sidder ved siden af ​​feriestedet, og Atlanterhavet er kun en afslappet gåtur væk. Herfra mister du dig i en række spændende vandsport, herunder windsurfing, snorkling og kajakroning. Andre feriefornøjelser til at udfylde din tid er ridningsture og et besøg på populære steder i nærheden som Altos de Chavon Village, Bayahibe og Minitas.

Village Caraibe Tennis - Golf & Beach Resort Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (alle enheder), køkken (alle enheder, minikøkken), telefon (alle enheder),
Resort faciliteter
Supermarked, Levende underholdning, Medicinsk faciliteter, Restaurant, Swimmingpool, Tennis,
Nærliggende faciliteter
All Inclusive Resort, Beach (Nærliggende), Sejlsport (Nærliggende), Casino (Nærliggende), Fiskeri (Nærliggende), Golf (Nærliggende), Ridning (Nærliggende), Scuba Dykning (Nærliggende), Vandski (Nærliggende), Windsurfing I nærheden), , *Der kræves et obligatorisk alt inklusive og afhænger af feriestedet og sæsonen kan det dække måltider, drikkevarer, ture, transport, udvejaktiviteter, udvejsmuligheder, faciliteter og faciliteter.
Lufthavn
Puerto Plata International - (15 miles - 24 km)
Tjek ind / ud
lørdag

Køb Village Caraibe Tennis - Golf & Beach Resort timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Village Caraibe Tennis - Golf & Beach Resort, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Village Caraibe Tennis - Golf & Beach Resort, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Village Caraibe Tennis - Golf & Beach Resort

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Village Caraibe Tennis - Golf & Beach Resort ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus online reklame i bestræbelser på at sælge timeshare med Village Caraibe Tennis - Golf & Beach Resort.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Village Caraibe Tennis - Golf & Beach Resort kan være sikkert med den viden om, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.