Billede af Villa Andropoff
Billede af Villa Andropoff
Billede af Villa Andropoff
Billede af Villa Andropoff
Billede af Villa Andropoff

Adresse: Valgeranna k�la, 88326 Audru vald, Estland,
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.andropoff.ee

Interesseret i ejendomme til salg og leje i Villa Andropoff? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Forretning og fritid fletter sig udsøgt sammen på Villa Andropoff i den smukke kyst i Parnu, Estland. En statelig bygning engang eksklusiv til de højeste sovjetiske ledere og gæster hilser timeshare ejere på dette overdådigt ombyggede feriested og konferencecenter. Indkvartering kommer i lejlighedsbungalower med to eller tre soveværelser med plads til fire til seks personer. Hver er tæt på vandet og har faciliteter, herunder en terrasse og græsplæne, loft, opholdsstue, tekøkken og privat badeværelse med bruser og sauna.

Der er en restaurant og bar ved havet på stedet samt et grillområde, fælles opholdsstue, spillelokale og Wi-Fi. Rejse og fritid gruppe timeshare-mæglere godkender også møde- og træningsfaciliteterne, som inkluderer et fuldt udstyret konferencelokale med plads til op til XNUMX.

I din fritid er der masser at lave. Fyrreskove omgiver Villa Andropoff, samt fem hundrede meter hvid sandstrand. Arbejd på din solbrunhed, byg sandslotte, og flirt med bølgerne i sommermånederne. Om vinteren kan du glide ned af klitterne og nyde fremragende skiløb. En 18-hullers golfbane er også i nærheden. Alternativt kan du besøge hovedstaden Tallinn, der nås på to timer i bil eller tage til Helsinki via de almindelige færgeforbindelser.

Køb af Villa Andropoff timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Villa Andropoff før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Villa Andropoff, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Villa Andropoff

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Villa Andropoff ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Villa Andropoff.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Villa Andropoff kan være trygge ved, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.