Foto af Underscar
Foto af Underscar
Foto af Underscar
Foto af Underscar
Foto af Underscar

Adresse: Applethwaite, Keswick, Cumbria, CA12 4PH, Det Forenede Kongerige
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.underscar.co.uk

Interesseret i ejendomme til salg og leje i Underscar? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Et fantastisk sted for en pause: dette er timeshare Med Underscar. Denne italienske indstilling på Skiddawas skråninger har en misundelsesværdig position inden for Englands sødistrikt og tilbyder udsigt over Derwentwater og Keswick. Indkvarteringen her har sat nye standarder for luksusliv, med usædvanligt rummelige lejligheder og stilfulde interiører. Transformeret fra et træhus fra 19th century, vil ejerskab her blot forundre sig på de små hånd, der gør det til et hjem hjemmefra.

Hvis lokationen ikke var nok til at friste dig, skal faciliteterne på stedet ses (og erfarne) at blive troet. Ejerskab omfatter medlemskab på Oxley's, udvejets helt eget kurbad. Det byder på en indendørs swimmingpool og jacuzzi, sauna, fitnessrum og sundheds- og skønhedsstudie med et udvalg på over fyrre behandlinger. Alternativt kan du komme ud og gå på vandrestier, gå på ridning, sejle, se på fugle, golf eller endda fiske!

Denne unikke beliggenhed giver dig de nordlige søer til at nyde i løbet af dagen, og ro i dit sommerhus for at nyde om aftenen. Indkvartering varierer fra et til tre soveværelser, og alle moderne bekvemmeligheder er inkluderet for at gøre din ferie så let og afslappet som muligt. For fem-stjernet indkvartering i en luksus land hjem omgivelser, Rejse og fritid gruppe Timeshare mæglere anbefaler at overveje timeshare på Underscar.

Køb Underscar timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Underscar, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Underscar, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Underscar

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg af Underscar ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler samt onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Underscar.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Underscar kan være sikkert med den viden, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.