Foto af TRAC på Hainan Noble Yacht Club
Foto af TRAC på Hainan Noble Yacht Club
Foto af TRAC på Hainan Noble Yacht Club
Foto af TRAC på Hainan Noble Yacht Club
Foto af TRAC på Hainan Noble Yacht Club
Ring for mere information: 01787 881111

Interesseret i ejendomme til salg og leje hos TRAC på Hainan Noble Yacht Club? Ring vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Hos Travel & Leisure Group har vi muligvis den største beholdning af ejerskab til rådighed på TRAC på Hainan Noble Yacht Club til konkurrencedygtige priser. De fleste sælgere er åbne for tilbud. Vi har mange flere uger på lager og har adgang til tusindvis af uger fra andre virksomheder. For at forhøre dig om denne ejendom, bedes du udfylde kontaktformularen på denne side eller ringe til os GRATIS den +0800 071 4674.

TRAC på Hainan Noble Yacht Club Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (alle enheder), Telefon (alle enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Konferencefaciliteter, Supermarked, Tøjvask, Liveunderholdning, Medicinsk udstyr, Legepladsområde, Restaurant, Sauna, Snackbar, Spa, Svømmebassin,
Nærliggende faciliteter
Strand (Nærliggende), Sejlsport (Nærliggende), Fiskeri (Nærliggende), Golf (17.0 miles), Indkøbsområde (Nærliggende)
Lufthavn
HAIKOU, MEILAN INT L - (28 miles - 45 km)
Tjek ind / ud
Fredag

Nyd et hjem hjemmefra erfaring hos TRAC på Hainan Noble Yacht Club

Når du køber timeshare på ejendomme som TRAC på Hainan Noble Yacht Club, er du garanteret en årlig komme væk. Det bliver hurtigt dit hjem hjemmefra og tilbyder en unik, fredelig pause fra din hverdag.

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej TRAC på Hainan Noble Yacht Club før du køber

Selvfølgelig vil vi gerne være helt tilfredse med dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med TRAC på Hainan Noble Yacht Club, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg ved TRAC på Hainan Noble Yacht Club

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge TRAC på Hainan Noble Yacht Club ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med TRAC på Hainan Noble Yacht Club.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af TRAC på Hainan Noble Yacht Club kan det være sikkert, at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.