Foto af St Georges Club
Foto af St Georges Club
Foto af St Georges Club
Foto af St Georges Club
Foto af St Georges Club

Adresse: Rose Hill, Postboks GE 92, St. George, Bermuda,
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.stgeorgesclub.bm

Er du interesseret i ejendomme til salg og leje på The St. George's Club? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Bermuda kan være berygtet for sin frygtede trekant, men vi ved, at i St. George's Club vil du kun have held og lykke. Dette timeshare udvej er perfekt beliggende i St George's, som er øens turisme hovedstad.

Der er fantastiske restauranter kun øjeblikke fra feriestedet, men den mad, der tilbydes på Griffin's Bistro og Blackbeard's Hideout, som begge tilbyder en blanding af lokale og internationale retter, er meget rost. Om aftenen, når et let måltid er mest ønskeligt, er det muligt at piske noget op for at imødekomme dit ønske i sommerhusets køkken. Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere elsker at det er muligt at gøre dette og at sidde på en balkon eller gårdhave og stirre på udsigten.

Smukke strande er navnet på spillet i Bermuda, og St. George's Club ligger kun få minutters gang fra en række af dem. Achilles 'Bay, St. Catherine's Beach og Tobacco Bay er gode valgmuligheder for svømning eller snorkling, hvor du kan få øje på farvestrålende tropiske fisk. Der er også en shuttle fra udvej til disse strande; ideel til dem med nedsat mobilitet eller som bare foretrækker at spare energi i varmen. Vi elsker dette feriested, og vi ved, du vil også!

St Georges Club Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Air Conditioning (Alle Enheder), Tæppe (Enhed), Opvaskemaskine (En Enhed), Køkken (Alle Enheder, Delvis / Fuld), Telefon (Alle Enheder), Vaskemaskine / tørretumbler
Resort faciliteter
Golf, Supermarked, Gym, Vaskeri, Elevator, Restaurant, Swimmingpool, Tennis,
Nærliggende faciliteter
Strand (1.0 miles), Sejlsport (1.0 miles), Fiskeri (Nærliggende), Frisør (Nærliggende), Ridning (10.0 miles), Live Underholdning (1.0 miles), Medicinsk Udstyr (Nærliggende), Indkøbsområde (Nærliggende), Snackbar (Nærliggende), Spa (1.0 miles), Vandski (1.0 miles),
Lufthavn
Bermuda - (3 miles - 4 km)
Tjek ind / ud
(Uger) lørdag

Køb St Georges Club timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej St Georges Club før du køber

Selvfølgelig vil vi gerne være helt tilfredse med dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering hos St Georges Club, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på St Georges Club

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge St Georges Club ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med St Georges Club.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af St Georges Club kan det være sikkert, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.