Billede af The Sandcastle at Birch Bay
Billede af The Sandcastle at Birch Bay
Billede af The Sandcastle at Birch Bay
Billede af The Sandcastle at Birch Bay
Billede af The Sandcastle at Birch Bay

Adresse: 7866 Birch Bay Drive, Blaine, WA, 98230, USA
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.sandcastleatbirchbay.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på The Sandcastle at Birch Bay? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Hos Travel & Leisure Group har vi muligvis den største beholdning af ejerskab til rådighed på Sandslottet ved Birch Bay til konkurrencedygtige priser. De fleste sælgere er åbne for tilbud. Vi har mange flere uger på lager og har adgang til tusindvis af uger fra andre virksomheder. For at forhøre dig om denne ejendom, bedes du udfylde kontaktformularen på denne side eller ringe til os GRATIS den 0800 071 4674.

Sandslottet ved Birch Bay Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Opvaskemaskine (Enhed), Pejs - Enhed (Alle Enheder), Køkken (Alle Enheder, Fuldt), Telefon (Alle Enheder), Vaskemaskine / Tørretumbler (Alle Enheder),
Resort faciliteter
Swimmingpool, Whirlpool / Hot Tub,
Nærliggende faciliteter
Beach (Nærliggende), Bådsejlads (10.0 miles), Casino (15.0 miles), Langrend (75.0 miles), Downhill Skiing (75.0 miles), Fiskeri (10.0 miles), Golf (10.0 miles), Supermarked , Frisør (10.0 miles), Ridning (15.0 miles), Sø (25.0 miles), Live underholdning (Nærliggende), Medicinsk faciliteter (20.0 miles), Legepladsområde (2.0 miles), Shoppingområde (20.0 miles), Skiskole 75.0 miles), Tennis (10.0 miles), Wind Surfing (20.0 miles),
Lufthavn
Seatac International Airport - (120 miles - 193 km)
Tjek ind / ud
lørdag

Nyd et hjem hjemmefra erfaring på The Sandcastle ved Birch Bay

Når du køber timeshare på ejendomme som The Sandcastle at Birch Bay, er du garanteret en årlig komme væk. Det bliver hurtigt dit hjem hjemmefra og tilbyder en unik, fredelig pause fra din hverdag.

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej The Sandcastle i Birch Bay, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med The Sandcastle i Birch Bay hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg ved Sandcastle ved Birch Bay

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge The Sandcastle på Birch Bay ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler samt onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med The Sandcastle på Birch Bay.

Alle søger Sælge timeshare ved at bruge sandslottet i Birch Bay kan det være sikkert, at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.