Billede af The Regency Club Tenerife
Billede af The Regency Club Tenerife
Billede af The Regency Club Tenerife
Billede af The Regency Club Tenerife
Billede af The Regency Club Tenerife

Adresse: The Regency Club Tenerife, Calle Cataluña 2, Urbanización Torviscas Alto, Adeje, Tenerife, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.regencyresorts.com

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje på The Regency Club Tenerife


Kun fem minutter fra Playa de las Americas på Tenerife, Spanien, Er hvor du finder timeshare På Regency Club Tenerife. Dette livlige og luksuriøse feriested har masser af solskin beliggende i forhøjet position, der vender ud over Torviscas og det sprudlende hav ud over. Feriestedet består af 90 lejligheder fordelt på studio-to-soveværelsesenheder, og alle er indrettet til en designer standard med komplet køkkenudstyr, havudsigt og balkoner eller terrasser til din nydelse. Solbade på poolterrassen mellem dips i poolen og nyd de daglige specialiteter, der serveres af hotellets poolbar og restauranter. Hvis du vil holde mere aktiv, skal du besøge squashbanen eller gymnastiksalen for nogle ferie fitness.

Børnene vil elske ikke kun børnenes klub og natlig underholdning, men også tæt på Octopus Water Park, hvor de får endeløs sjov på vandrutschebane og endda se delfin shows. Denne ejendom er omfattet af Regency Resorts 'paraply, som er ved at fejre sit tredivte år for at give ferie i Tenerife, og det er nemt at se hvorfor. For garanteret sjov hvert år, Rejse og fritid gruppe Anbefaler at overveje timeshare Med Regency Club Tenerife.

Regency Club Tenerife Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Køkken (Alle enheder, Delvis), Mikrobølgeovn (Alle enheder), Telefon (Alle enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Børnebassin, Træningsudstyr, Supermarked, Tøjvask, Liveunderholdning, Restaurant, Sauna, Snackbar, Squash, Svømmebassin,
Nærliggende faciliteter
Strand (1.0 miles), Bådsejlads (1.0 miles), Casino (2.0 miles), Fiskeri (1.0 miles), Golf (2.0 miles), Ridning (8.0 miles), Medicinsk faciliteter (1.0 miles), Dykning (1.0 miles) , Shoppingområde (1.0 miles), Tennis (Nærliggende), Vandski (1.0 miles), Wind Surfing (2.0 miles),
Lufthavn
Reina Sofia - (12 miles - 19 km)
Tjek ind / ud
Fredag ​​tirsdag

Køb Regency Club Tenerife timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Regency Club Tenerife, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med The Regency Club Tenerife, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Regency Club Tenerife

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge The Regency Club Tenerife ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler samt onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Regency Club Tenerife.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Regency Club Tenerife kan være sikker i, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.