Foto af The Quaysiders Club
Foto af The Quaysiders Club
Foto af The Quaysiders Club
Foto af The Quaysiders Club
Foto af The Quaysiders Club

Adresse: Borrans Road, Waterhead
Ambleside
Cumbria, LA22 0HJ, ENGLAND
Ring for mere information: 01787 881111

Interesseret i ejendomme til salg og leje på The Quaysiders Club? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Midt i hjertet af Lake District National Park står England Quaysiders Club: en altid tilstedeværende påmindelse om, at uanset hvor hektisk livet bliver, glider det i fuld afslapning lige så nemt som at tjekke ind i din egen højklasse timeshare Indkvartering i Ambleside. Mellow i nogen af ​​de atten ferielejligheder og finde frihed fra greb om arbejde og forretning. Hvert værelse sover op til seks personer og har trøstende faciliteter, herunder to eller tre soveværelser, stue med sovesofa, komplet køkken, te og kaffemaskine, to sky-tv med dvd-afspiller og Hi-Fi og eget badeværelse med spabad.

Slap af i den forhøjede gårdhave eller socialiser i grillpladsen. Nyd et godt spil golf eller nyd udeaktiviteter som kano, fiskeri og bjergbestigning. Imidlertid, Rejse og fritid gruppe Timeshare-mæglere mener, at dyden til Quaysiders Club er dens Leisure Spa med en stille boblebad, sauna og brusere, så gå ikke glip af det. Der er også trådløs internetadgang på værelset samt vaskeri. Landsbyens centrum er også kun gåafstand fra boligen, samt et udvalg af barer, caféer, restauranter og natteliv. Great Langdale, Windermere Lake og Coniston Water er også tæt på for dig at udforske.

Quaysiders Club Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Tæppe (Alle Enheder), Opvaskemaskine (Enhed), Køkken (Alle Enheder, Fuld), Mikrobølgeovn (Enhed)
Resort faciliteter
Vaskeri, Sauna, Telefon, Spabad / Spabad,
Nærliggende faciliteter
Biludlejning (Nærliggende), Strand (28.0 miles), Sejlads (Nærliggende), Fiskeri (Nærliggende), Golf (5.0 miles), Supermarked (1.0 miles), Health Club (1.0 miles), Ridning (2.0 miles), Sø (Nærliggende), Live Entertainment (Nærliggende), Medicinsk Faciliteter (1.0 miles), Legepladsområde (Nærliggende), Restaurant (Nærliggende), Dykning (1.0 miles), Snackbar (Nærliggende), Squash (1.0 miles), Swimmingpool ( 1.0 miles), Tennis (1.0 miles), Vandski (1.0 miles), Wind Surfing (1.0 miles),
Lufthavn
Manchester - (96 miles - 154 km)
Tjek ind / ud
(Uger) lørdag

Køber The Quaysiders Club timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Quaysiders Club før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med The Quaysiders Club, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på The Quaysiders Club

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge The Quaysiders Club ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler samt onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med The Quaysiders Club.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af The Quaysiders Club kan være sikker i viden om, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.