Foto af The Place on the Bay
Foto af The Place on the Bay
Foto af The Place on the Bay
Foto af The Place on the Bay
Foto af The Place on the Bay

Adresse: Stedet på bugten, Victoria Victoria og Fairway Roads, PO Box 32051, Camps Bay, Cape Town, Sydafrika
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.placeonthebay.co.za

Interesseret i ejendomme til salg og leje på The Place on the Bay? Ring vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


For en ferie investering med en forskel, overveje timeshare på Place on the Bay, som ligger i den trendy forstad til Camps Bay, Sydafrika. Denne RCI Gold Crown Resort kan prale af ikke kun den perfekte beliggenhed, men også pittoresk panoramaudsigt over Atlanterhavet. Udvej er kun få skridt væk fra restauranter på den største Camps Bay stripe sammen med mange lokale butikker og butikker, atletiske aktiviteter og levende underholdning. Den italienske restaurant på stedet har samme status som nogle af de bedste i hele Cape Town, eller du kan vælge at få måltider leveret til dig lige på stranden - som ligger lige over vejen fra udvej.

Besøg swimmingpoolen ved havet for en lang, luksuriøs udsuge, eller drage fuld fordel af nogle af hotellets veludstyrede udendørs boblebad eller svømmepøl. Nyd din uforstyrrede udsigt over havet fra din private terrasse eller balkon, og tag i de betagende seværdigheder i tabellen og de tolv apostles bjerge. Besøg det lokale område er let i bil eller ved de forskellige og hyppige offentlige transportmuligheder, der kan tages lige udenfor feriestedet. Rejse og fritid gruppe Er glad for at byde på timeshare til videresalg på Place on the Bay.

Stedet på bugten Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (Alle enheder), Køkken (Alle enheder, Fuldt), Mikrobølgeovn (Alle enheder), Telefon (Alle enheder),
Resort faciliteter
Strand, Børnepasning, Fiskeri, Vaskeri, Restaurant, Svømmebassin,
Nærliggende faciliteter
Bådsejlads (3.0 miles), Træningsudstyr (2.0 miles), Golf (2.0 miles), Supermarked (Nærliggende), Ridning (6.0 miles), Live Underholdning (Nærliggende), Medicinsk Indretning Squash (2.0 miles), Tennis (2.0 miles),
Lufthavn
Cape Town / DF Malan - (22 miles - 35 km)
Tjek ind / ud
Fredag

Køb stedet på Bay timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej stedet på bugten, før du køber

Selvfølgelig vil vi gerne være helt tilfredse med dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med The Place on the Bay, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på stedet på bugten

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge ejendommen The Place on the Bay. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med The Place on the Bay.

Alle søger Sælge timeshare Brug af stedet på bugten kan være sikkert med den viden, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.