Foto af The Place on the Bay
Foto af The Place on the Bay
Foto af The Place on the Bay
Foto af The Place on the Bay
Foto af The Place on the Bay

Adresse: The Place on the Bay, Cnr Victoria and Fairway Roads, PO Box 32051, Camps Bay, Cape Town, Sydafrika
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.placeonthebay.co.za

Interesseret i ejendomme til salg og leje på The Place on the Bay? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


For en ferieinvestering med en forskel, så overvej timeshare på Place on the Bay, beliggende i den trendy forstad Camps Bay, Sydafrika. Dette RCI Gold Crown-resort kan prale af ikke kun den perfekte beliggenhed, men også malerisk panoramaudsigt over Atlanterhavet. Resortet er kun få skridt væk fra restauranter på Camps Bay-strækningen, sammen med mange lokale butikker og butikker, atletiske aktiviteter og levende underholdning. Den italienske restaurant på stedet har samme status som nogle af de bedste i hele Cape Town, eller du kan vælge at få leveret måltiderne til dig lige på stranden - som ligger lige på den anden side af vejen fra resortet.

Besøg swimmingpoolen ved havet for at få et langt, luksuriøst bad, eller drag det fulde udbytte af nogle lejligheders fremhævede udendørs boblebad eller dyb pool. Nyd din uforstyrrede udsigt over havet fra din private terrasse eller balkon, og nyd de betagende seværdigheder i Taffelbjergene og De Tolv Apostlebjerge. Det er nemt at besøge lokalområdet i bil eller med de forskellige og hyppige offentlige transportmuligheder, der kan tages lige uden for resortet. Rejse og fritid gruppe Er glad for at byde på timeshare til videresalg på Place on the Bay.

The Place on the Bay faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (Alle enheder), Køkken (Alle enheder, Fuldt), Mikrobølgeovn (Alle enheder), Telefon (Alle enheder),
Resort faciliteter
Strand, Børnepasning, Fiskeri, Tøjvask, Restaurant, Svømmebassin,
Nærliggende faciliteter
Bådsejlads (3.0 miles), træningsudstyr (2.0 miles), golf (2.0 miles), købmand (i nærheden), ridning (6.0 miles), live underholdning (i nærheden), medicinske faciliteter (i nærheden), shoppingområde (i nærheden), Squash (2.0 miles), Tennis (2.0 miles),
Lufthavn
Cape Town / DF Malan - (22 miles - 35 km)
Tjek ind / ud
Fredag

Køb af The Place on the Bay timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej The Place on the Bay før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med The Place on the Bay, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på The Place on the Bay

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge The Place on the Bay ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med The Place on the Bay.

Alle søger Sælge timeshare ved at bruge The Place on the Bay kan man være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.