Billede af The Manhattan Club
Billede af The Manhattan Club
Billede af The Manhattan Club
Billede af The Manhattan Club
Billede af The Manhattan Club

Adresse: 200 W. 56th St., New York, NY, 10019, USA
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.manhattanclub.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på The Manhattan Club? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Den umiskendelige New York flair gennemsyrer hver tomme af The Manhattan Club. For gæster, der tørster at opleve de finere ting i livet i storbyen, er der ingen bedre adresse i New York, USA end dette glamourøse, fire stjernede all-suite hotel. De 50 værelser her er luksuriøse. Hver har et elegant boligdesign og moderne stil, der skaber sofistikeret timeshare rum med en afslappende atmosfære. Smuk udsigt over byen tilbydes af hver enkelt samt unikke møbler og højkvalitets bekvemmeligheder, herunder overdådige stoffer, pudebetrækmadrasser, silkeblød sengetøj, dronning senge, fuld størrelse sovesofaer og store siddepladser, marmorbade, gratis Wi- Fi, fladskærms-tv, aircondition og tekøkken.

The Manhattan Club Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (Alle enheder), Tæppe (Alle Enheder), Opvaskemaskine (Enhed), Køkken (Alle Enheder, Delvis), Mikrobølgeovn (Enhed), Telefon (Alle Enheder),
Resort faciliteter
Konferencefaciliteter, Handicappede enhed, Elevator,
Nærliggende faciliteter
Biludlejning (Nærliggende), Sejlads (Nærliggende), Supermarked (Nærliggende), Vaskeri (Nærliggende), Levende Underholdning (Nærliggende), Medicinsk Udstyr (Nærliggende), Restaurant (Nærliggende), Indkøbsområde (Nærliggende), Snackbar ,
Lufthavn
John F. Kennedy International - (12 miles - 19 km)
Tjek ind / ud
(Uger) fredag, lørdag

Køb Manhattan Club timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Manhattan Club før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med The Manhattan Club, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på The Manhattan Club

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge ejendommen på The Manhattan Club. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med The Manhattan Club.

Alle søger Sælge timeshare Brug af The Manhattan Club kan være sikkert med den viden, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.