Foto af The Lakeland Village
Foto af The Lakeland Village
Foto af The Lakeland Village
Foto af The Lakeland Village
Foto af The Lakeland Village

Adresse: Newby Bridge, Ulverston, Cumbria, LA12 8PX, England
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.lakeland-village.co.uk

Interesseret i ejendomme til salg og leje på The Lakeland Village? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Lake District er et specielt sted, et område med så stor naturskønhed, at den er blevet udpeget som UNESCOs verdensarvssted. Utallige digte, romaner og andre kunstværker er blevet inspireret af dette område og for en timeshare hjemme kunne du ikke gøre meget bedre. Lakeland Village er en række hytter beliggende ved bredden af ​​floden Leven, alle fagligt møblerede for at give dig en problemfri overgang fra det normale liv til dit hjem væk fra hjemmet.

En timeshare i England er et godt valg, hvis du foretrækker at minimere rejsetiden, negere enhver organisatorisk elendighed, eller bare hvis du foretrækker at holde dig tæt på hjemmet, men folk fra hele verden gør en stor pilgrimsrejse til at besøge søerne og være inspireret af dette landskab for sig selv, så opholder sig 'hjemme' ikke 'kedeligt'. Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere elsker at vandre gennem landet tæt på Lakeland Village, komme i kontakt med vores indre Wordsworth.

Feriegæster vender tilbage til Lakeland Village igen og igen, så du vil fortsætte med at se de samme venlige ansigter på hvert af dine besøg. En timeshare her er virkelig mere som et andet hjem, og du vil planlægge dit tilbagevenden, før du ved det.

Lakeland Village Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Tv, video eller dvd, madlavning faciliteter
Resort faciliteter
Bar / Cocktail Lounge, Biludlejning, Dag Spa, Fitnessrum - Udstyret, Vaskeri, Legeplads, Restaurant, Sauna eller Dampbad, Swimmingpool - Indendørs, Tennis, Spabad Spa eller Hot Tub
Nærliggende faciliteter
Cykelstier, Båd Marina / Lancering, Fiskeri, Golf, Ridning, Sø, Sejlads / Udlejning
Lufthavn
Manchester / MHT90 Miles / 145 KM
Tjek ind / ud
Lørdag Søndag

Køb Lakeland Village timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Lakeland Village, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Lakeland Village, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Lakeland Village

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge The Lakeland Village ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med The Lakeland Village.

Alle søger Sælge timeshare ved brug af The Lakeland Village kan være sikker i viden om at de er i sikre hænder med penge deponeret i en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.