Foto af The Blue Marlin
Foto af The Blue Marlin
Foto af The Blue Marlin
Foto af The Blue Marlin
Foto af The Blue Marlin

Adresse: 180 Scott Road, PO Box 24, Scottburgh, 4180, Sydafrika
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.bluemarlin.co.za

Er du interesseret i ejendomme til salg og leje på The Blue Marlin? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


The Blue Marlin har en historie, der spænder over tres år, og folk har lavet minder her i årtier.

Placering er alting på dette timeshareMed havet lige udenfor bliver det ikke meget bedre på The Blue Marlin Hotel. Placeringen er alt, der ligger langs den maleriske KwaZulu Natal South Coast, som er kun 45 minutter fra Durban. Udvej er perfekt placeret på toppen af ​​den charmerende badeby Scottburgh, hvor du kan undersøge den spektakulære surf.

Blue Marlin tilbyder 122 værelser og udsøgt havudsigt i sin moderne 3-standard indkvartering. Der er en række faciliteter, og hvert værelse er komfortabelt, moderne og varieret i faciliteter efter dine behov, fra den udendørs pool, der har udsigt over surfen til fyrtestauranten, som serverer lækre godbidder.

The Blue Marlin har også gennemgået en komplet renovering, der byder på overkommelig, moderne indkvartering med samme hjerte og sjæl fra yesteryear.

Blue Marlin Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Tæppe (nogle enheder), telefon (alle enheder), vaskemaskine / tørretumbler (nogle enheder),
Resort faciliteter
Børnepasning, Tøjvask, Liveunderholdning, Restaurant, Snackbar, Swimmingpool, Tennis,
Nærliggende faciliteter
Beach (Nærliggende), Casino (76.0 miles), Fiskeri (Nærliggende), Golf (1.0 miles), Supermarked (Nærliggende), Medicinsk Udstyr (3.0 miles), Indkøbsområde (Nærliggende), Squash
Lufthavn
Louis Botha / Durban - (19 miles - 30 km)
Tjek ind / ud
Fredag ​​lørdag

Køb af Blue Marlin timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Blue Marlin, før du køber

Selvfølgelig vil vi have dig til at være absolut tilfreds med dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med The Blue Marlin, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har en tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge byen og se nøjagtigt, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på The Blue Marlin

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg af The Blue Marlin ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online-annoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med The Blue Marlin.

Alle søger Sælge timeshare brug af Blue Marlin kan være sikkert i den viden, at de er i sikre hænder med penge, der er deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.