Billede af The Bay Club på Waikoloa Beach Resort
Billede af The Bay Club på Waikoloa Beach Resort
Billede af The Bay Club på Waikoloa Beach Resort
Billede af The Bay Club på Waikoloa Beach Resort
Billede af The Bay Club på Waikoloa Beach Resort

Adresse: 69-450 Waikoloa Beach Drive, Waikoloa, Hawaii, HI, 96738, USA
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: bayclub.hgvc.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på The Bay Club på Waikoloa Beach Resort? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Leder efter timeshare in Hawaii, USA? Led ikke længere end The Bay Club på Waikoloa Beach Resort. Beliggende på Big Island og en del af Hilton Grand Vacations Club-porteføljen, er resortet omgivet af gamle vulkaner, men alligevel formår det at tilbyde panoramaudsigt. Dette idylliske sted kan prale af en afslappende atmosfære, førsteklasses rekreative faciliteter og luksuriøs indkvartering. Villaer med XNUMX soveværelser venter på fester på op til seks personer på denne maleriske ø-retræte, dekoreret omkring et tema af afslappet elegance med et tropisk twist. Gæster på dette resort har adgang til faciliteterne på stedet på de nærliggende Kohala Suites, som omfatter swimmingpools med poolbar og et spabad, der er et besøg værd.

Faciliteterne på stedet på resortet inkluderer en opvarmet swimmingpool og tilhørende poolbar, områder til grill og picnic, og der er endda en gratis shuttle inden for resortet. For tæt adgang til The Kings' Shops og The Queens' MarketPlace er der ingen bedre beliggenhed. Du kan endda tage på en helikoptertur for at opleve hele den store øs pragt – feriemulighederne er uendelige på denne fantastiske destination. Til timeshare det er værd at rejse, Rejse og fritid gruppe præsentere The Bay Club på Waikoloa Beach Resort.

Bay Club på Waikoloa Beach Resort faciliteter

Enhedsfaciliteter
Air Conditioning (Alle Enheder), Tæppe (Alle Enheder), Opvaskemaskine (Enhed), Køkken (Alle Enheder, Fuldt), Vaskeri (Alle Enheder), Mikrobølgeovn (Alle Enheder), Telefon (Alle Enheder), Vaskemaskine / Tørretumbler enheder),
Resort faciliteter
Træningsudstyr, Handicap-enhed, Elevator, Legeplads, Snackbar, Svømmebassin, Tennis,
Nærliggende faciliteter
Biludlejning (18.0 miles), Strand (i nærheden), Sejlads (i nærheden), Fiskeri (i nærheden), Golf (i nærheden), Ridning (5.0 miles), Live underholdning (i nærheden), medicinske faciliteter (i nærheden), Restaurant (i nærheden) , Sauna (i nærheden), Dykning (i nærheden), Shoppingområde (i nærheden), Vandski (20.0 miles), Windsurfing (i nærheden),
Lufthavn
Keahole-Kona International - (18 miles - 28 km)
Tjek ind / ud
Torsdag, Fredag, Lørdag, Søndag

Køb af The Bay Club på Waikoloa Beach Resort timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej The Bay Club på Waikoloa Beach Resort før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med The Bay Club på Waikoloa Beach Resort, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på The Bay Club på Waikoloa Beach Resort

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge The Bay Club på Waikoloa Beach Resort ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus onlineannoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med The Bay Club på Waikoloa Beach Resort.

Alle søger Sælge timeshare ved at bruge The Bay Club på Waikoloa Beach Resort kan du være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.