Billede af Sunterra Desert Paradise Resort
Billede af Sunterra Desert Paradise Resort
Billede af Sunterra Desert Paradise Resort
Billede af Sunterra Desert Paradise Resort
Billede af Sunterra Desert Paradise Resort

Adresse: 5165 South Decatur Boulevard, Club Sunterra Vacations II, Las Vegas, 891181520,
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.diamondresorts.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Sunterra Desert Paradise Resort? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Det kræver kun én omtale af Las Vegas Strip, og dit sind svirrer med det samme med billeder af non-stop action og spænding. timeshare ejere forventer kun det bedste fra dette område: førsteklasses indkvartering, fine restauranter, utroligt natteliv og femstjernede kasinoer og underholdning. Rejse og fritid gruppe timeshare-mæglere sikrer, at du vil opleve alt det på Diamond Resorts Desert Paradise Resort i Las Vegas, Nevada - og måske endda mere. Dette er trods alt overflødighedens by.

Bad, indtil du får lyst under neonlysenes klare skær, og træk dig senere tilbage til denne bolig med faciliteter i resort-stil, perfekt til at genoplade dig. Få vidunderlig søvn, og vær klar til endnu en runde med høj energi med at udforske byens vidundere. Rummeligt og indrettet til høje standarder, hvert værelse har aircondition og loftsventilator, stue, sovesofa, grundlæggende tv og dvd-afspiller, spisestue, komplet køkken, vaskefaciliteter, komplet bad med hårtørrer og havekar samt balkon .

På stedet er også flere opvarmede pools med spabad og stænkpude, spa- og fitnesscenter og Wi-Fi. Inden du går ud, skal du tale med conciergen for også at få gode rabatter. Mens du er på Diamond Resorts Desert Paradise Resort, er du sikker på at nyde livet fuldt ud.

Køber Sunterra Desert Paradise Resort timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Sunterra Desert Paradise Resort før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Sunterra Desert Paradise Resort, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Sunterra Desert Paradise Resort

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Sunterra Desert Paradise Resort ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Sunterra Desert Paradise Resort.

Alle søger Sælge timeshare ved at bruge Sunterra Desert Paradise Resort kan du være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.