Billede af Sunset View Club
Billede af Sunset View Club
Billede af Sunset View Club
Billede af Sunset View Club
Billede af Sunset View Club

Adresse: Sunset View Club, Calle San Blas, Golf de Sur, 38620, San Miguel De Abona, Tenerife, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.diamondresortsandhotels.com/Resorts/Sunset-View-Club

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje hos Sunset View Club


RCI Gold Crown-rated Sunset View Club findes på den sydlige spids af Tenerife på De Kanariske Øer nær en storslået PGA sanktioneret mesterskabs golfbane. Sunset View Club tilbyder en vidunderlig udsigt over Mount Teide og havet. Anlægget kan findes med sandstrande i nærheden og året rundt solskin. Nærliggende aktiviteter omfatter masser af steder at shoppe, slappe af på sandstrande, fantastisk natteliv og masser af udendørs aktiviteter som svømning windsurfing og hvalsafari.

Rejse og fritid gruppe Tror nogen interessant i at købe timeshare På Sunset View Club bør være tilfreds med de faciliteter, der findes på dette feriested. Faciliteterne på dette feriested omfatter en opvarmet udendørs swimmingpool, opvarmet udendørs boblebad, børnebassin, poolbar, snackbar og onsite restaurant. Udvej har også et solarium og bordtennisbord til rådighed, der tilbyder underholdning for hele familien. Gæsterne finder også en salon og natklub tæt på feriestedet.

Indkvartering til rådighed for timeshare Ejere på Sunset View Club kommer i et udvalg af airconditionerede lejligheder med 1 eller 2 soveværelser og tilbyder en bred vifte af faciliteter. Faciliteterne inkluderer en hårtørrer, strygejern, strygebræt, fladskærms-tv og lydsystem. Køkkenet omfatter en tobrændeovn, mikrobølgeovn og brødrister, der gør det muligt for gæsterne at spise. Nogle lejligheder har også terrasser. Lejligheder med handicapadgang er tilgængelige efter anmodning.

Sunset View Club-faciliteter

Enhedsfaciliteter
Køkken (Alle enheder, Delvis), Mikrobølgeovn (Alle enheder), Telefon (Alle enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Børnebassin, Handicappede enhed, Vaskeri, Restaurant, Snackbar, Svømmebassin, Spabad / Spabad,
Nærliggende faciliteter
Strand (6.0 miles), Casino (9.0 miles), Fiskeri (Nærliggende), Nærliggende Golf, Nærbutik (Nærliggende), Frisør (Nærliggende), Medicinsk faciliteter (Nærliggende), Dykning (Nærliggende), Squash (Nærliggende) Tennis (Nærliggende), Vandski (6.0 miles), Wind Surfing (9.0 miles),
Lufthavn
Reina Sofia - (3 miles - 4 km)
Tjek ind / ud
Fredag

Køber Sunset View Club timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Sunset View Club før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Sunset View Club, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Sunset View Club

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Sunset View Club ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Sunset View Club.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Sunset View Club kan være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.