Billede af Sunset Marina Resort And Yacht Club
Billede af Sunset Marina Resort And Yacht Club
Billede af Sunset Marina Resort And Yacht Club
Billede af Sunset Marina Resort And Yacht Club
Billede af Sunset Marina Resort And Yacht Club

Adresse: BLVD. KUKULCAN KM. 5.8 ZONA HOTELERA, CP 77500, CANCUN, Q. ROO, Mexico
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: sunsetworldresorts.com/resorts/sunset-marina-resort-yacht-club/

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje på Sunset Marina Resort And Yacht Club


Sunset Marina Resort og Yacht Club er en juvel med en central beliggenhed på lagunesiden af ​​Cancun Hotel Zone. Denne private, rolige, familievenlige timeshare resort er perfekt for besøgende, der ønsker at undgå stress og jag. Lobbybaren har levende musik, og det er et fantastisk sted at slappe af og slappe af med et par drinks efter en varm dag i solen, eller en aktiv dag med sightseeing ved Mexicos gamle seværdigheder eller dykning i det glitrende vand.

Sunset Marina Resort og Yacht Club faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (alle enheder), køkken (alle enheder, delvist), mikrobølgeovn (alle enheder), telefon (alle enheder),
Resort faciliteter
Billeje, sejlsport, Børnepasning, Børnepool, fiskeri, frisør, Lake, Liveunderholdning, Legeplads, Restaurant, Dykning, Snackbar, Spa, Swimmingpool, Vandski, Windsurfing (udstyr tilgængeligt),
Nærliggende faciliteter
Feriested med alt inklusive, Strand (i nærheden), Golf (i nærheden), Supermarked (i nærheden), Medicinske faciliteter (i nærheden), Shoppingområde (i nærheden),, *Der kræves et obligatorisk alt inklusive og afhænger af feriestedet og sæsonen kan det dække måltider, drikkevarer, ture, transport, udvejaktiviteter, udvejsmuligheder, faciliteter og faciliteter.
Lufthavn
Cancun International - (19 miles - 30 km)
Tjek ind / ud
Fredag, lørdag, søndag

Køber Sunset Marina Resort And Yacht Club timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Sunset Marina Resort And Yacht Club før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Sunset Marina Resort And Yacht Club, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Sunset Marina Resort And Yacht Club

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Sunset Marina Resort And Yacht Club ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Sunset Marina Resort And Yacht Club.

Alle søger Sælge timeshare ved at bruge Sunset Marina Resort And Yacht Club kan du være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.