Billede af Sunset Beach Club
Billede af Sunset Beach Club
Billede af Sunset Beach Club
Billede af Sunset Beach Club
Billede af Sunset Beach Club

Adresse: Sunset Beach Club, Avenida del Sol, 5, 29630 Benalmadena, Malaga, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.sunsetbeachclub.com

Klik her for at se flere ejendomme til salg og udlejning på Sunset Beach Club


Stress fri sjov i solen venter dig med timeshare På Sunset Beach Club, et strandpromenadeparadis beliggende kun 20 minutter fra Malaga lufthavn, Spanien. Du vil opleve fire stjernede ubesmittede hotellejligheder, alle udstyret med tekøkken og balkon - vælg dit udsigtspunkt fra det mousserende havs udsigter eller bjergens skyline, der perfektgører for at fange solen om aftenen. Du kan vælge at gøre så lidt eller så meget som du vil - resort faciliteter omfatter to store puljer sammen med en baby / toddler pool for yngre børn, og hotellet er ideelt placeret for beachgoers, med den største strand kun to minutters gang , Og en mindre strand fem minutter væk.

Det spanske folk er verdensberømt for deres yo de vivre og sociability, og det afspejles i det hjælpsomme og høflige personale på Sunset Beach Club. Små detaljer er godt gennemtænkt her, med hotellets hotelbutik, der byder på en bred vifte af mad og købmandsvarer sammen med friskbagt brød og croissanter hver morgen, og glem ikke at prøve udvejens Luna Bar lige ved siden af stranden. Rejse og fritid gruppe Kan tilbyde garanteret afslapning på dette timeshare udvej.

Sunset Beach Club Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (nogle enheder), Køkken (Alle enheder, Delvis / Fuld), Telefon (Alle enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Strand, Børnepasning, Børnebassin, Konferencefaciliteter, Øvelsesudstyr, Fiskeri, Supermarked, Frisør, Gym, Vaskeri, Elevator, Liveunderholdning, Medicinsk faciliteter, Legeplads Område, Restaurant, Sauna, Snackbar, Swimmingpool (indendørs / udendørs), Whirlpool / boblebad,
Nærliggende faciliteter
Bådsejlads (Nærliggende), Casino (Nærliggende), Golf (Nærliggende), Ridning (2.0 miles), Indkøbsområde (Nærliggende), Squash (Nærliggende), Tennis (Nærliggende), Vandski (Nærliggende), Windsurfing
Lufthavn
Malaga - (9 miles - 14 km)
Tjek ind / ud
(Uger) Fredag, lørdag, tirsdag

Køb Sunset Beach Club timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Sunset Beach Club før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Sunset Beach Club, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Sunset Beach Club

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Sunset Beach Club ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Sunset Beach Club.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Sunset Beach Club kan være sikker i viden om at de er i sikre hænder med penge deponeret i en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.