Foto af Sunset Bay Club af Diamond Resorts
Foto af Sunset Bay Club af Diamond Resorts
Foto af Sunset Bay Club af Diamond Resorts
Foto af Sunset Bay Club af Diamond Resorts
Foto af Sunset Bay Club af Diamond Resorts

Adresse: Calle Navarro Numero 1, Costa Adeje, Adeje, Tenerife, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.diamondresorts.com

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje på Sunset Bay Club af Diamond Resorts


Alt er til rådighed på Sunset Bay Club af Diamond Resorts, der ligger lige uden for Playa de las Americas i Tenerife, Spansk vin - især hvis det du søger i dit timeshare ejerskab er nogle af de fineste boliger på De Kanariske Øer. Ikke kun vil du opleve rummelige lejligheder og førsteklasses faciliteter, du får også mulighed for at drage fordel af store balkoner for at nyde den fantastiske naturskønne udsigt, der kun kan findes på De Kanariske Øer. De hvide kubiske enheder spredt ud over feriestedet minder dig om kystgrækenland, mens du slapper af på en liggestol ved en af ​​de to store swimmingpools - opvarmet og uopvarmet.

Sunset Bay Club by Diamond Resorts passer til enhver form for flugt, uanset om du er en familie-, par-, gruppe- eller solo-rejsende - der er noget for enhver smag med denne udvej, der har familievenlige strande og barer, sammen med det pulserende natteliv i Veronicas bare ti minutters gang væk. Rejse og fritid gruppe Er begejstrede at tilbyde til videresalg timeshare Egenskaber ved dette feriested ved at vide, at hvis det er sol, hav, sand og utrolige lokale restauranter, du leder efter, bliver du ikke skuffet.

Sunset Bay Club by Diamond Resorts Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Køkken (Alle Enheder, Delvis / Fuld), Mikrobølgeovn (Alle Enheder), Telefon (Alle Enheder)
Resort faciliteter
Biludlejning, Børnebassin, Supermarked, Vaskeri, Medicinsk faciliteter, Restaurant, Snackbar, Swimmingpool
Nærliggende faciliteter
Strand, Bådsejlads, Kasino, Træningsudstyr, Fiskeri, Golf (3.0 miles), Frisør, Gym, Ridning, Liveunderholdning, Sauna, Dykning, Squash, Tennis, Vandski, Whirlpool / Hot Tub, Wind Surfing (1.0 miles )
Lufthavn
Reina Sofia - (11 miles - 17 km)
Tjek ind / ud
Fredag ​​tirsdag

Købe Sunset Bay Club af Diamond Resorts timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Sunset Bay Club af Diamond Resorts, før du køber

Vi ønsker selvfølgelig, at du skal være absolut tilfreds med dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Sunset Bay Club af Diamond Resorts, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har en tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge byen og se nøjagtigt, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Sunset Bay Club af Diamond Resorts

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Sunset Bay Club by Diamond Resorts ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online-annoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Sunset Bay Club af Diamond Resorts.

Alle søger Sælge timeshare at bruge Sunset Bay Club af Diamond Resorts kan være sikkert i den viden, at de er i sikre hænder med penge, der er deponeret på en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.