Billede af Sunny Coast Resort Club
Billede af Sunny Coast Resort Club
Billede af Sunny Coast Resort Club
Billede af Sunny Coast Resort Club
Billede af Sunny Coast Resort Club

Adresse: Qawra Bay, Qawra, SPB 08, MALTA
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.sunnycoast.com.mt

Er du interesseret i ejendomme til salg og leje på Sunny Coast Resort Club? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Et hjerteslag er alt, hvad der kræves til Sunny Coast Resort Club i St. Paul's Bay, Malta for at piske dig væk i dit eget private paradis. Fra balkonerne på de næsten hundrede værelser behandles gæsterne på fantastisk middelhavsvejr og en spektakulær udsigt. Dette afslappet timeshare resort ligger i Qawra, med udsigt over den mest fantastiske bugt i landet. Samtlige studiolejligheder har luksuriøs indretning og faciliteter som aircondition og varme, fladskærms-tv, tekøkken og stort badeværelse med hårtørrer. Lejligheder tilføj siddepladser og spisepladser.

Sunny Coast Resort Club forkæler dig yderligere med det ultimative indenfor faciliteter. Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere især elsker fuld service spa med jacuzzi, hydroterapi bad og massage værelser. Fitness- og fritidscenteret er også en godbid med sin sauna og squashbane. Der er to svømmebassiner og tre hot tubs i byen, samt et barns splash pool og vandfald. Der er også trådløs internetadgang på offentlige områder. I mellemtiden er stranden kun et minuts gang væk. Det fører til et privat bugtområde, hvor gæsterne behandles på spændende vandsportsaktiviteter. Andre interessante steder i nærheden omfatter The Malta Classic Car Collection, Malta National Aquarium og Bugibba Square.

Sunny Coast Resort Club faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (Alle enheder), Tæppe (Alle Enheder), Køkken (Alle Enheder, Delvis / Fuld), Telefon (Alle Enheder),
Resort faciliteter
Strand, Bådsejlads, Børnepasning, Børnebassin, Fiskeri, Spillehal, Supermarked, Fitnessrum, Vaskeri, Elevator, Restaurant, Sauna, Dykning, Snackbar, Squash, Swimmingpool (Indendørs / udendørs), Vandski , Whirlpool / Hot Tub, Wind Surfing,
Nærliggende faciliteter
Casino (1.0 miles), Golf (7.0 miles), Frisør (Nærliggende), Medicinsk faciliteter (Nærliggende), Shoppingområde (Nærliggende),
Lufthavn
Malta International - (13 miles - 20 km)
Tjek ind / ud
(Uger) fredag

Køb Sunny Coast Resort Club timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Sunny Coast Resort Club før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Sunny Coast Resort Club, hvorfor ikke prøve at leje det første? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Sunny Coast Resort Club

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg af Sunny Coast Resort Club ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Sunny Coast Resort Club.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Sunny Coast Resort Club kan være sikker i viden om at de er i sikre hænder med penge deponeret i en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.