Foto af CLC Sunningdale Village
Foto af CLC Sunningdale Village
Foto af CLC Sunningdale Village
Foto af CLC Sunningdale Village
Foto af CLC Sunningdale Village

Adresse: Calle San Miguel, 38639 Oasis del Sur, Santa Cruz de Tenerife, Tenerife, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.clublacosta.com

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje på CLC Sunningdale Village


En anden juvel i CLC World-kronen, Club La Costa i Sunningdale Village er både et stimulerende og afslappende feriested for den kræsne timeshare or Fraktioneret ejerskab køber. Beliggende på den spændende ø Tenerife, Spanien, dette feriested er en ideel pasform for alle - uanset om du bare ønsker at være væk fra dine dage ved poolen eller udforske de smukke omgivende områder.

Besøg Los Abrigos, en malerisk fiskerby, der byder på utrolige seafood restauranter; Playa de las Americas, hvor du ikke finder nogen ende på festmuligheder; Eller endda Tiede National Park med sit berømte månelandskab.

Hvis du er en homebody selv på ferie, tilbyder udvej meget i vejen for underholdnings underholdning, organiseret af sin helt egen Team Marina. Den store udendørs pool har sin egen snackbar til måltider ved poolen, og børnene vil nyde den fuldt forvaltede børnebassin og børnebassin. Køb i dagligvarer fra onsitebutikken og pisk op nogle kulinariske lækkerier i dit køkken, og nyd udsigten ud over La Gomera fra din balkon, mens du spiser i komfort. For alt hvad du kunne ønske dig fra timeshare or Fraktioneret ejerskab og mere, Rejse og fritid gruppe Gaver til videresalg Club La Costa i Sunningdale Village.

CLC Sunningdale Village Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Opvaskemaskine (nogle enheder), Køkken (Alle enheder, Fuldt), Mikrobølgeovn (Alle enheder), Telefon (Alle enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Børnebassin, Supermarked, Liveunderholdning, Legepladsområde, Restaurant, Snackbar, Svømmebassin,
Nærliggende faciliteter
Beach (7.0 miles), Bådsejlads (9.0 miles), Casino (7.0 miles), Motion (Nærliggende), Fiskeri (Nærliggende), Golf (Nærliggende), Ridning (2.0 miles), Medicinsk Udstyr (7.0 miles), Scuba Dykning (4.0 miles), Tennis (Nærliggende), Vandski (3.0 miles), Wind Surfing (3.0 miles),
Lufthavn
Reina Sofia - (3 miles - 4 km)
Tjek ind / ud
Fredag, lørdag, søndag

Købe CLC Sunningdale Village timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej CLC Sunningdale Village, før du køber

Selvfølgelig vil vi have dig til at være absolut tilfreds med dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med CLC Sunningdale Village, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har en tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge byen og se nøjagtigt, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på CLC Sunningdale Village

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge CLC Sunningdale Village ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online-annoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med CLC Sunningdale Village.

Alle søger Sælge timeshare at bruge CLC Sunningdale Village kan være sikkert i den viden, at de er i sikre hænder med penge, der er deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.