Billede af Summer Bay Orlando By Exploria Resorts
Billede af Summer Bay Orlando By Exploria Resorts
Billede af Summer Bay Orlando By Exploria Resorts
Billede af Summer Bay Orlando By Exploria Resorts
Billede af Summer Bay Orlando By Exploria Resorts

Adresse: Summer Bay Resort, 17805 US Highway 192, Kissimmee, FL 34714, Florida, USA
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.exploriaresorts.com

Klik her for at se flere ejendomme til salg og udlejning på Summer Bay Orlando By Exploria Resorts


Dette familievenlige feriested fundet i Orlando, Florida Blandt en smuk 400 acre landskab med en 64 acre privat sø. Summer Bay Resort kan findes kun få minutter væk fra Walt Disney World Resort, hvilket gør det til en perfekt ferie for hele familien. At være Orlando besøgende bør finde, at der er masser at gøre i nærheden, såsom at besøge Universal Studios, SeaWorld, live forestillinger, vandlande, middagshows og restauranter. alternativt timeshare Ejere kunne besøge nogle af de bedste golfbaner i verden. Der er også en shuttle til rådighed på feriestedet, der byder på transport til Orlandos store destinationer.

Bekvemmeligheder på stedet på Summer Bay Resort inkluderer Buccaneer Bay Adventure Park, der tilbyder gratis adgang og et enkelt gebyr for at nyde alle aktiviteter. Eventyrparken har også en café på stedet, hvis besøgende har lyst til at sidde ned. Aqua Park and Marina har seks udendørs opvarmede pools, vandsport og en interaktiv legeplads, der findes i Buccaneer Bay Adventure Park. Summer Bay Resort inkluderer også en række fitnessaktiviteter såsom Zumba, yoga, tennis og volleyball plus en vandlegeplads, der findes på søen blandt andre aktiviteter.

Rejse og fritid gruppe Tro indkvartering på denne udvej at være godt dimensioneret med timeshare På tilbud bestående af to soveværelser ejerlejlighed er med plads til otte gæster. Condos er rummelige og åbne plan med store balkoner med udsigt over søen og haverne. Køkkenet er fuldt udstyret med køleskab i fuld størrelse, mikroovn og komfur. Der er en privat balkon fra master suite, walk in shower og boblebad. Gæster der bor på dette feriested vil også finde et fjernsyn i alle værelser, aircondition, gratis trådløs internetadgang og en vaskemaskine til rådighed, hvis det er nødvendigt.

Summer Bay Orlando By Exploria Resorts Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Air Conditioning (Alle Enheder), Tæppe (Enhed), Opvaskemaskine (En Enhed), Køkken (Alle Enheder, Fuldt), Vaskeri (Alle Enheder), Mikrobølgeovn (Alle Enheder), Telefon (Alle Enheder), Vaskemaskine / Tørretumbler enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Strand, Bådsejlads (Udstyr til rådighed), Børnebassin, Konferencefaciliteter, Træningsudstyr, Fiskeri, Spillehal, Supermarked, Gym, Sø, Legeplads Område, Restaurant, Snackbar, Swimmingpool, Tennis, Whirlpool / Hot tub,
Nærliggende faciliteter
Golf (Nærliggende), Frisør (1.0 miles), Live Underholdning (10.0 miles), Medicinsk Udstyr (4.0 miles), Indkøbsområde (Nærliggende)
Lufthavn
Orlando International - (28 miles - 45 km)
Tjek ind / ud
(Uger) Fredag, lørdag, søndag

Køb Summer Bay Orlando Af Exploria Resorts timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Summer Bay Orlando af Exploria Resorts, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Summer Bay Orlando Af Exploria Resorts hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Summer Bay Orlando By Exploria Resorts

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Summer Bay Orlando By Exploria Resorts ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Summer Bay Orlando By Exploria Resorts.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Summer Bay Orlando Af Exploria Resorts kan være sikkert, idet de ved, at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.