Foto af Suites at Sandyport
Foto af Suites at Sandyport
Foto af Suites at Sandyport
Foto af Suites at Sandyport
Foto af Suites at Sandyport

Adresse: West Bay, postboks CB 13500
Nassau, Bahamas
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.sandyport.com

Er du interesseret i ejendomme til salg og leje på Suites at Sandyport? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Hos Travel & Leisure Group har vi muligvis den største beholdning af ejerskab til rådighed på Suiter ved Sandyport til konkurrencedygtige priser. De fleste sælgere er åbne for tilbud. Vi har mange flere uger på lager og har adgang til tusindvis af uger fra andre virksomheder. For at forhøre dig om denne ejendom, bedes du udfylde kontaktformularen på denne side eller ringe til os GRATIS den +0800 071 4674.

Suiter på Sandyport Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (alle enheder), køkken (alle enheder, delvist), mikrobølgeovn (alle enheder),
Resort faciliteter
Strand, Bådsejlads (Udstyr til rådighed), Børnebassin, Træningsudstyr (Udstyr til rådighed), Spillelokale (Udstyr til rådighed), Gym (Udstyr til rådighed), Vaskeri, Restaurant, Swimmingpool, Telefon (Udstyr til rådighed), Tennis,
Nærliggende faciliteter
(2.0 miles), Supermarked (2.0 miles) Medicinsk faciliteter (2.0 miles), Scuba Diving (Nærliggende), Indkøbsområde (2.0 miles), Spa (Nærliggende), Vandski (Nærliggende), Windsurfing (Nærliggende)
Lufthavn
Nassau International - (3 miles - 4 km)
Tjek ind / ud
lørdag

Nyd et hjemmefra-oplevelse på Suites at Sandyport

Når du køber timeshare til ejendomme som Suites at Sandyport, er du garanteret, at du årligt slipper væk. Det bliver hurtigt dit hjem hjemmefra og tilbyder en unik, fredelig pause fra din hverdag.

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej suiter på Sandyport, før du køber

Selvfølgelig vil vi have dig til at være absolut tilfreds med dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Suites i Sandyport, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har en tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge byen og se nøjagtigt, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Suites at Sandyport

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge suiter på Sandyport-ejendommen. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online-annoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Suites i Sandyport.

Alle søger Sælge timeshare at bruge Suites at Sandyport kan være sikkert i den viden, at de er i sikre hænder med penge, der er deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.