Foto af Sirenis Premium Travelers Club
Foto af Sirenis Premium Travelers Club
Foto af Sirenis Premium Travelers Club
Foto af Sirenis Premium Travelers Club
Foto af Sirenis Premium Travelers Club

Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.sirenispremiumtravelers.com

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje på Sirenis Premium Travelers Club


Sirenis Hotels & Resorts har i nogle halvtreds år åbnet sine døre for rejsende fra hele verden for at opleve den magiske og luksuriøse strandferie i Mexico, Dominikanske republik , Spanien. Komfort, kvalitet og overbærenhed af Sirenis særlige mærke af all inclusive resorts skabte en stærk loyalitet, der bragte familier og par tilbage til deres feriesteder år efter år.

For de kræsne rejsende, der ønsker et dybere forhold til Sirenier, hvor de er behandlet på niveauet af eksklusivitet, der kommer med at være en del af Sirenis-familien, har Sirenis skabt Premium-rejsende. Denne eksklusive ferieklub af Sirenis Hotels & Resorts blev født ud af ønsket om at skabe en ny måde at glæde de rejsende, der ferie med Sirenis gang på gang.

Medlemskab i Sirenis Premium Traveller bringer et øget niveau af eksklusivitet og valgmuligheder - fra ekspansive medlemssuiter til personlig butlerservice, fra private resortområder, der kun er til klubber, til rabatpriser på resorttjenester. Ejerskabet nydes uden vedligeholdelsesgebyr, så du behøver ikke bekymre dig om årlige gebyrer. Du betaler kun for dine alt inklusive omkostninger, når du foretager dine reservationer på et Sirenis-resort eller dine bytteomkostninger, når du bruger et udvekslingsprogram.

Rejse & Fritid Gruppe opfordre dig til at befri dig fra begrænsningerne af timeshare og simpelthen at være et sted og forkæle dig selv med den øgede grad af privilegium og fleksibilitet med Sirenis Premium Travelers Club.

Resorts inkluderer:

 • Grand Sirenis Riviera Maya
 • Sirenis Resort Punta Cana
 • Grand Sirenis Matlali Hills
 • Sirenis Hotel Goleta & Spa
 • Sirenis Seaview Country Club
 • Sirenis Hotel Club Aura
 • Sirenis Hotel Tres Carabelas
 • Sirenis Premium Travelers Club Faciliteter

  Enhedsfaciliteter
  Afviger per udvej
  Resort faciliteter
  Afviger per udvej
  Nærliggende faciliteter
  Afviger per udvej
  Lufthavn
  Afviger per udvej
  Tjek ind / ud
  Afviger per udvej

  Køb Sirenis Premium Travelers Club timeshare

  Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

  Lej Sirenis Premium Travelers Club før du køber

  Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Sirenis Premium Travelers Club, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

  Salg og videresalg på Sirenis Premium Travelers Club

  Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg af Sirenis Premium Travellers Club ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler samt onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Sirenis Premium Travelers Club.

  Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Sirenis Premium Travelers Club kan det være sikkert, at de er i sikre hænder med penge indbetalt på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

  For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.