Billede af Silver Lake Resort
Billede af Silver Lake Resort
Billede af Silver Lake Resort
Billede af Silver Lake Resort
Billede af Silver Lake Resort

Adresse: Silver Lake Resort, 7751 Black Lake Road, FL 34747, Kissimmee, USA
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.silverlakeresort.com

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje på Silver Lake Resort


Efter at have formået at opbygge et fremragende forhold til Silver Lake Resort at tilbyde overkommelige, luksuriøse tilbud Rejse og fritid gruppe timeshare-mæglere har fantastiske ugentlige priser til rådighed hele året.

timeshare er baseret i Orlando, Florida, som er en af ​​Amerikas mest populære destinationer, berømt for Disney World og dens forlystelsesparker. Walt Disney Animal Kingdom kan også findes kun 3 km væk. Beliggende i hjertet af lokale attraktioner såvel som et smukt solrigt vejr året rundt, er dette det ideelle sted at gå til, hvis du leder efter en smuk, afslappende destination, du kan trække dig tilbage til.

Tidsdelingen, som er RCI Gold Crown-klassificeret, tilbyder et stort udvalg af lejligheder og villaer, nogle 468 for at være præcise. De sover fra to til maksimalt ti personer, alle til en meget høj standard med amerikansk stilindretning. Swimmingpools, hvoraf der er tre, inkluderer en børnepool og solrige terrasser. Faciliteter inkluderer sauna, jacuzzi, boblebad, klubhus, udendørs Cabana bar, biograf for blot at nævne nogle få samt børns aktiviteter.

Silver Lake Resort faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (Alle enheder), Tæppe (Enhed), Opvaskemaskine (Some Units), Køkken (Alle Enheder, Delvis / Fuld), Vaskeri (Some Units), Elevator (Alle enheder), vaskemaskine / tørretumbler (nogle enheder),
Resort faciliteter
Børne s Pool, Træningsudstyr, Spillelokale, Legeplads Område, Sauna, Snackbar, Svømmebassin, Tennis, Spabad / Spabad,
Nærliggende faciliteter
Biludlejning (Nærliggende), Strand (60.0 miles), Sejlsport (8.0 miles), Golf (2.0 miles), Supermarked (Nærliggende), Frisør (Nærliggende), Sø (1.0 miles), Live Underholdning (1.0 miles) (Nærliggende), Restaurant (Nærliggende), Shoppingområde (Nærliggende), Vandski (8.0 miles),
Lufthavn
Orlando International - (20 miles - 32 km)
Tjek ind / ud
(Uger) Fredag, lørdag, søndag

Køb af Silver Lake Resort timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Silver Lake Resort før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Silver Lake Resort, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Silver Lake Resort

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Silver Lake Resort ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Silver Lake Resort.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Silver Lake Resort kan være sikkert med den viden, at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.