Billede af Ses Fontanellas Plaza
Billede af Ses Fontanellas Plaza
Billede af Ses Fontanellas Plaza
Billede af Ses Fontanellas Plaza
Billede af Ses Fontanellas Plaza

Adresse: Ses Fontanellas Plaza (#2836), Urb. Ses Fontanellas Plaza, C/Es Caló, 104, Cala de Bou, San José, Ibiza, De Baleariske Øer, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.intercorpgrp.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Ses Fontanellas Plaza? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


I den tykke sommer er Ses Fontanellas Plaza stedet at være. En lang strækning med hvid sandstrand, masser af områder til solbadning og uendelige muligheder for windsurfing, sejlads og dykning venter dig i denne firestjernede lejlighed lige ved strandpromenaden i Ibiza, Spanien. Lange nætter og endnu længere fester er ligeledes sikret ved den nærliggende promenade med det livligste sæt af barer, restauranter og kvalitetsbutikker i etnisk stil. Populære attraktioner i området er også tilgængelige, herunder den livlige by San Antonio, Ibiza by og slot og Necropolis del Puig des Molins.

Inde i boligen kan du køle af i svømmebassinerne og blande dig med andre timeshare gæster i barer og restauranter. Gå ikke glip af den regelmæssige liveunderholdning om aftenen.

Når det er tid til at hvile, Rejse og fritid gruppe timeshare-mæglere garanterer rolig og god søvn i et af de XNUMX værelser på Ses Fontanellas Plaza. Værelserne giver komfort i topkvalitet, som vil friske dig op til endnu en pulserende sommerdag. De fleste af disse lejligheder har havudsigt fra den private balkon og er alle udstyret med aircondition, minibar, tekøkken, internetadgang, satellit-tv og dvd-afspiller samt separat badekar og brusebad hårtørrer.

Ses Fontanellas Plaza faciliteter

Enhedsfaciliteter
Køkken (Alle Enheder, Delvis / Fuld), Mikrobølgeovn (Nogle Enheder), Telefon (Alle Enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, børnepasning, børnepool, købmand, vaskeri, elevator, live underholdning, restaurant, snackbar, swimmingpool, tennis,
Nærliggende faciliteter
Strand (Nærliggende), Kasino (12.0 miles), Golf (13.0 miles), Health Club (Nærliggende), Ridning (6.0 miles), Medicinske faciliteter (1.0 miles), Vandski (1.0 miles),
Lufthavn
Ibiza - (15 miles - 24 km)
Tjek ind / ud
(Uger) lørdag, søndag

Køber Ses Fontanellas Plaza timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Ses Fontanellas Plaza før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Ses Fontanellas Plaza, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Ses Fontanellas Plaza

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Ses Fontanellas Plaza ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Ses Fontanellas Plaza.

Alle søger Sælge timeshare ved at bruge Ses Fontanellas Plaza kan du være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.