Billede af Ses Fontanellas Plaza
Billede af Ses Fontanellas Plaza
Billede af Ses Fontanellas Plaza
Billede af Ses Fontanellas Plaza
Billede af Ses Fontanellas Plaza

Adresse: Ses Fontanellas Plaza (# 2836), Urb. Ses Fontanellas Plaza, C / Es Caló, 104, Cala de Bou, San José, Ibiza, De Baleariske Øer, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.intercorpgrp.com

Er du interesseret i ejendomme til salg og leje på Ses Fontanellas Plaza? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


I den tunge af sommeren er Ses Fontanellas Plaza det rette sted at være. En lang strækning af hvid sandstrand, masser af solbadningsområder og uendelige muligheder for windsurfing, sejlads og dykning venter dig i dette firestjernede lejlighed lige ved strandpromenaden i Ibiza, Spanien. Lange nætter og endnu længere fester sikres på samme måde af den nærliggende promenade med det livligste udvalg af barer, restauranter og etnisk stil kvalitetsbutikker. Populære seværdigheder i området er også tilgængelige, herunder den livlige by San Antonio, Ibiza by og slot og Necropolis del Puig des Molins.

Inde i boligen, afkøles i svømmebassinerne og blander sig med andre timeshare gæster i barer og restauranter. Gå ikke glip af den regelmæssige live underholdning om aftenen også.

Når det er tid til hvile, Rejse og fritid gruppe timeshare-mæglere garanterer stille og god søvn i et af de otteogtredive værelser på Ses Fontanellas Plaza. Værelserne giver komfort af høj kvalitet, der vil friske dig op til en anden levende sommerdag. De fleste af disse lejligheder har havudsigt fra den private balkon og er alle udstyret med air-condition, minibar, tekøkken, internetadgang, satellit-tv og dvd-afspiller og separat badekar og bruser hårtørrer.

Ses Fontanellas Plaza faciliteter

Enhedsfaciliteter
Køkken (Alle Enheder, Delvis / Fuld), Mikrobølgeovn (Nogle Enheder), Telefon (Alle Enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, børnepasning, børnebassin, købmand, vaskeri, elevator, levende underholdning, restaurant, snackbar, swimmingpool, tennis,
Nærliggende faciliteter
Strand (Nærliggende), Casino (12.0 miles), Golf (13.0 miles), Fitness Club (Nærliggende), Ridning (6.0 miles), Medicinsk Udstyr (1.0 miles), Vandski (1.0 miles)
Lufthavn
Ibiza - (15 miles - 24 km)
Tjek ind / ud
(Uger) lørdag, søndag

Køb Ses Fontanellas Plaza timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Ses Fontanellas Plaza, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Ses Fontanellas Plaza, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Ses Fontanellas Plaza

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge ejendom i Ses Fontanellas Plaza. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler samt onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Ses Fontanellas Plaza.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Ses Fontanellas Plaza kan det være sikkert, at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.