Foto af Sedona Springs Resort
Foto af Sedona Springs Resort
Foto af Sedona Springs Resort
Foto af Sedona Springs Resort
Foto af Sedona Springs Resort

Adresse: 55 Northview Road, postboks 2252
Sedona, AZ, 86339, USA
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.vriresorts.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Sedona Springs Resort? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Hos Travel & Leisure Group har vi muligvis den største beholdning af ejerskab til rådighed på Sedona Springs Resort til konkurrencedygtige priser. De fleste sælgere er åbne for tilbud. Vi har mange flere uger på lager og har adgang til tusindvis af uger fra andre virksomheder. For at forhøre dig om denne ejendom, bedes du udfylde kontaktformularen på denne side eller ringe til os GRATIS den 0800 071 4674.

Sedona Springs Resort faciliteter

Enhedsfaciliteter
Air Conditioning (Alle Enheder), Tæppe (Enhed), Opvaskemaskine (En Enhed), Pejs - Enhed (Some Units), Køkken (Alle Enheder, Delvis / Fuld), Mikrobølgeovn (Alle Enheder), Telefon (Alle Enheder)
Resort faciliteter
Træningsudstyr, Pejs, Spillerum, Handicapperet enhed, Tøjvask, Legeplads, Sauna, Swimmingpool, Whirlpool/Hot Tub,
Nærliggende faciliteter
Biludlejning (1.0 miles), Sejlads (50.0 miles), Casino (28.0 miles), Langrend (50.0 miles), Downhill-skiløb (50.0 miles), Fiskeri (10.0 miles), Golf (8.0 miles), Dagligvarebutik ( I nærheden), Frisør (i nærheden), Health Club (8.0 miles), Ridning (4.0 miles), Sø (40.0 miles), Live underholdning (i nærheden), Medicinske faciliteter (2.0 miles), Racquetball (8.0 miles), Restaurant (i nærheden ), Shoppingområde (i nærheden), squash (8.0 miles), tennis (8.0 miles),
Lufthavn
Phoenix Sky Harbor - (120 miles - 193 km)
Tjek ind / ud
(Uger) lørdag

Nyd en hjemmefra oplevelse på Sedona Springs Resort

Når du køber timeshare på ejendomme som Sedona Springs Resort, er du garanteret en årlig flugt. Det vil hurtigt blive dit hjem hjemmefra og tilbyde en unik, fredelig pause fra dit hverdagsliv.

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Sedona Springs Resort, før du køber

Vi vil naturligvis gerne have, at du bliver helt henrykt over dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Sedona Springs Resort, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har en tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge feriestedet og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Sedona Springs Resort

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Sedona Springs Resort ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit -tv på topkanaler plus onlineannoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Sedona Springs Resort.

Alle søger Sælge timeshare brug af Sedona Springs Resort kan være sikkert i den viden, at de er i sikre hænder med penge indsat på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.