Foto af Skandinavisk Landsby
Foto af Skandinavisk Landsby
Foto af Skandinavisk Landsby
Foto af Skandinavisk Landsby
Foto af Skandinavisk Landsby

Adresse: Aviemore Mountain Resort, Aviemore, Inverness-Shire, Skotland, PH22 1PF
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.scandinavian-village.co.uk

Interesseret i ejendomme til salg og leje i Scandinavian Village? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Det dramatiske landskab i Aviemore, Skotland sætter tempoet for en intim og afslappet ferie på skandinaviske landsby midt i lilla bakker, snedækkede bjergtoppe og fascinerende lochs. Godt inden for Cairngorms National Park er det svært ikke at forkæle sig i ferien for livet her. Møbleret med skandinavisk fyrretræ kan gæsterne vælge mellem de 75 og fem attraktive timeshare lejligheder, suiter og villaer. Indkvartering er opvarmet og har en dobbeltseng eller to enkeltsenge med ekstra køjer i nogle værelser. Hver er fuldt udstyret med satellit-tv og dvd-afspiller, telefon og køkken med ovn, fryser, mikroovn og opvaskemaskine.

Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere især som det vigtigste badeværelse med et fuld størrelse bad og separat power shower. Villaerne har desuden vaskeri, mens lejlighederne har brug for en gæstevasketøj. Barnesenge, barnestole, sengevagter, trappegange, hårtørrere og kørestole er til rådighed på anmodning. Desuden tilbyder gratis trådløs internetadgang og parkeringsplads bekvemmelighed. I receptionen er der et stemningsfulde mødelokale med fremragende udsigt over bjergene. Der er også et stort spiseplads, tv og dvd-afspiller. Det er helt sikkert alt, hvad du behøver for en fantastisk ferie, på plads på Scandinavian Village.

Skandinaviske landsbyfaciliteter

Enhedsfaciliteter
Tæppe (Alle Enheder), Opvaskemaskine (Nogle Enheder), Køkken (Alle Enheder, Delvis / Minikitchen / Fuldt), Mikrobølgeovn (Nogle Enheder), Telefon (Alle Enheder)
Resort faciliteter
Vaskeri
Nærliggende faciliteter
Skiudlejning (2.0 miles), Downhill Skiing (8.0 miles), Fiskeri (Nærliggende), Golf (6.0 miles), Supermarked (Nærliggende), Ridning (Nærliggende), Sø (1.0 miles) , Live Entertainment (Nærliggende), Medicinsk Faciliteter (Nærliggende), Restaurant (Nærliggende), Skiskole (8.0 miles), Tennis (2.0 miles), Wind Surfing (6.0 miles),
Lufthavn
Inverness - (41 miles - 65 km)
Tjek ind / ud
lørdag

Køb skandinavisk landsby timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Scandinavian Village, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Skandinavisk Landsby, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på skandinavisk landsby

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge skandinaviske landsbysejendomme. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Scandinavian Village.

Alle søger Sælge timeshare Brug af skandinavisk landsby kan være sikkert med den viden, at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.