Billede af Santa Eulalia Hotel & Spa
Billede af Santa Eulalia Hotel & Spa
Billede af Santa Eulalia Hotel & Spa
Billede af Santa Eulalia Hotel & Spa
Billede af Santa Eulalia Hotel & Spa

Adresse: Estrada De Santa Eulalia, Areias de Sao Joao, 8200-269 Albufeira, Portugal
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.conforhoteis.pt

Er du interesseret i ejendomme til salg og leje på Santa Eulalia Hotel & Spa? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Santa Eulalia Hotel and Spa er omgivet af smukke haver og ligger kun få minutter fra stranden og er et paradis for afslapning i Algarve, Portugal. Fra dette firestjernede hotelkompleks ligger de populære strande Santa Eulalia og Oura kun fem minutters gang væk. Store fritidsaktiviteter muligheder for golf, vandreture og cykelstier er også i nærheden, samt sjove vandsportsaktiviteter som vandski, windsurfing og parasailing.

Inde i boligen, Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere er sikre på, at du vil finde brug for fornyet foryngelse i spaet, der tilbyder talrige behandlinger for hele kroppen. Du kan desuden slappe af i indendørs og udendørs pools med poolbar og liggestole eller nyde aftenunderholdning med levende musik og karaoke. For mere bekvemmelighed er der også adgang til Wi-Fi, en restaurant og bar og fitnesscenter.

Endelig giver de hundred og tredive lejligheder i Santa Eulalia Hotel and Spa den komfort og hvile, du har brug for. Alle disse timeshare Enhederne har aircondition, sovesofa, LCD-tv med satellitkanaler, køkken med køleskab, mikrobølgeovn og kaffemaskine, privat badeværelse med hårtørrer og balkon. Nogle af værelserne har udsigt over haven eller poolen.

Køb Santa Eulalia Hotel & Spa timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Santa Eulalia Hotel & Spa, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Santa Eulalia Hotel & Spa, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Santa Eulalia Hotel & Spa

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge ejendomme i Santa Eulalia Hotel & Spa. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Santa Eulalia Hotel & Spa.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Santa Eulalia Hotel & Spa kan det være sikkert, at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.