Billede af The Samudra Retreat Samui
Billede af The Samudra Retreat Samui
Billede af The Samudra Retreat Samui
Billede af The Samudra Retreat Samui
Billede af The Samudra Retreat Samui

Adresse: 24 / 73 M. 5 Choeng Mon Strand, Boh Pud, Koh Samui, Surat Thani, Thailand
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.samuipeninsula.net

Er du interesseret i ejendomme til salg og leje på The Samudra Retreat Samui? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Thailand er blevet et mere populært turistmål i de senere år, men på ingen måde har det forkælet oplevelsen. Koh Samui er fantastisk, med svajende palmer, gyldne sandstrande, klart vand og friske kokosnødder. For den ultimative eksotiske ferie i udlandet er det svært at slå. EN timeshare på The Samudra Retreat Samui er en god ferie investering, da landet går fra styrke til styrke.

Det friske, varme vand bidrager til snorkling, så du kan se farverige fiskedyr gennem koraller og anemoner. Dem, der ønsker at vove sig længere væk, kan bestille en dagstur til den fantastiske Mu Ko Ang Thong National Park, hvor det er muligt at få øje på fisken fra en glasbundet båd, hvis de foretrækker at ikke komme ind i vandet.

Samudra Retreat Samui er et vidunderligt valg for dit hjem væk fra hjemmet, med en udendørs pool, underholdning på stedet og en børnepasning. Det betyder, at børnene kan tage sig af, mens de voksne udforsker nogle af Koh Samui's mere voksne underholdning på hovedstrimlen. Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere elsker dette rowdy natteliv og er sikker på at du vil også. Det er absolut noget at opleve mindst én gang!

Samudra Retreat Samui faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition, Biludlejning, Børnepasning, Bar / Cocktail Lounge, Strand, Båd Marina / Lancering, Klubhus, Madlavning, Dag Spa, Underholdning, Live, Fitnessrum, Udstyret, Aflåst, Restaurant, Swimmingpool, Udendørs, Fjernsyn
Resort faciliteter
Strand på stedet
Udendørs swimmingpool
Børnebassin
Vandsport
Levende musik og underholdning
Health club & fitness center
Ayurvedisk thailandsk massage og sundhedsspa
snorkeling
Børnepasning
Nærliggende faciliteter
Cykelstier, Fiskeri, Golf, Supermarked / Supermarked, Ridning, Sejlsport, Scuba Dykning, Tennis, Vandski
Lufthavn
Bangkok / BKK8 Miles / 13 KM
Tjek ind / ud
lørdag

Køb The Samudra Retreat Samui timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej The Samudra Retreat Samui, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med The Samudra Retreat Samui, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på The Samudra Retreat Samui

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge The Samudra Retreat Samui ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med The Samudra Retreat Samui.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af The Samudra Retreat Samui kan være sikker i viden om at de er i sikre hænder med penge deponeret i en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.