Foto af Royal Westmoreland
Foto af Royal Westmoreland
Foto af Royal Westmoreland
Foto af Royal Westmoreland
Foto af Royal Westmoreland

Adresse: Westmoreland, St. James, BB24023, Barbados, Caribien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.royalwestmoreland.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Royal Westmoreland? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Ejet af John Morphet siden 2004 har Royal Westmoreland yderligere 250 hektar jord tilstødende, hvorpå han kunne udvide udvej for at skabe sin vision om det ultimative caribiske husejersamfund. Tilvejebringelse af yderligere 250 hjem vil 'Lancaster' -udviklingen spænde fra feriestedshus inden for 'Lancaster Grove' til højderygshuse på 'Lancaster Drive' med udsigt over Barbados '' Platinum 'vestkyst.

Royal Westmoreland ligger på et af Caribiens mest efterspurgte steder. Det er kendt som et hjem for nogle af verdens mest profilerede sportsstjerner og berømtheder. Det timeshare resort har et mesterplanlagt samfund af hjem og fantastiske fritidsfaciliteter. Muligheden for at vælge din perfekte placering og ejendom er ekstremt populær. Fra rækkehuse til nogle af de største skræddersyede palæer på øen.

Køb af Royal Westmoreland timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Royal Westmoreland, før du køber

Selvfølgelig vil vi have dig til at være helt tilfreds med dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Royal Westmoreland, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge udvej og se nøjagtigt, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Royal Westmoreland

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Royal Westmoreland ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Royal Westmoreland.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Royal Westmoreland kan være sikkert i den viden, at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.