Foto af Royal Sunset Beach Club
Foto af Royal Sunset Beach Club
Foto af Royal Sunset Beach Club
Foto af Royal Sunset Beach Club
Foto af Royal Sunset Beach Club

Adresse: Royal Sunset Beach Club, Calle Londres 6, Costa Adeje, Adeje, Tenerife, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.diamondresorts.com

Klik her for at se flere ejendomme til salg og udlejning på Royal Sunset Beach Club


Gyldne sandstrande og mousserende turkisvand vinker dig til Royal Sunset Beach Club, en af ​​de førende timeshare Feriesteder i Tenerife, Spanien. Ejet og ledet af Diamond Resorts, Her finder du frodige tropiske haver, moderne og smagfuld indretning sammen med perfekt opmærksomhed for detaljer og en ægte følelse af fred og ro. Placeringen kan ikke bedres - den udvej er få minutter fra det trendy Playa de las Americas, hvor du finder nok butikker og spisesteder for virkelig at brænde et hul i lommen. Tilgængelige udflugter omfatter vandreture den lunar-esque Mount Tiede og kitesurfing på El Medano, så der er virkelig noget for enhver smag.

Denne ø øser charme, og feriestedet tilbyder sine egne private klubhus-faciliteter her inkluderer en restaurant, bar, lounge, fitness-og squashbaner, sammen med en sauna for at lade disse irriterende toksiner simpelthen falme væk. En familie favorit i årevis allerede, Rejse og fritid gruppe Kan med glæde rapportere det timeshare På Royal Sunset Beach Club holdes til en uovertruffen høj standard, og kan perfekt fungere som enten et hjem væk fra hjemmet eller en feriebase - eller begge - til din øflugt.

Royal Sunset Beach Club Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Køkken (Alle enheder, Delvis), Mikrobølgeovn (Alle enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Børnepasning, Børnebassin, Træningsudstyr, Handicappede enhed, Gym, Vaskeri, Elevator, Liveunderholdning, Medicinsk faciliteter, Restaurant, Sauna, Snackbar, Squash, Svømmebassin, Telefon, Whirlpool / boblebad,
Nærliggende faciliteter
Beach (Nærliggende), Sejlsport (Nærliggende), Casino (Nærliggende), Fiskeri (Nærliggende), Golf (3.0 miles), Supermarked (Nærliggende), Ridning (9.0 miles), Dykning (Nærliggende), Tennis (Nærliggende) Vandski (i nærheden)
Lufthavn
Reina Sofia - (13 miles - 20 km)
Tjek ind / ud
Fredag

Køb Royal Sunset Beach Club timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Royal Sunset Beach Club, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Royal Sunset Beach Club, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Royal Sunset Beach Club

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Royal Sunset Beach Club ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på toppen kanaler plus online reklame i bestræbelser på at sælge timeshare med Royal Sunset Beach Club.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Royal Sunset Beach Club kan være sikker i viden om at de er i sikre hænder med penge deponeret i en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.