Foto af Royal Sun Resort
Foto af Royal Sun Resort
Foto af Royal Sun Resort
Foto af Royal Sun Resort
Foto af Royal Sun Resort

Adresse: Royal Sun Resort, Calle Los Geranios 16, Los Gigantes, 38683 Santiago Del Tiede, Tenerife, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.royalsunresort.com

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje på Royal Sun Resort


For en timeshare Udvej, der præger smag, se på Royal Sun Resort i bedøvelse Tenerife, Spanien. Beliggende foran de majestætiske røde klipper over det rolige Los Gigantes feriested, finder du luksusdesigner møbler i din velindrettede lejlighed sammen med imponerende udsigt over Atlanterhavet og den nærliggende marina. Feriestedet består af 120 lejligheder, der varierer i størrelse fra studio til tre-værelses, som alle er lyse og rummelige, med en bred vifte af faciliteter for at gøre dit ophold mere behageligt. Udendørs pools er komplet med deres egne solterrasser, og et vandfald forbinder hoved- og børnebassinerne.

Der tilbydes også et motionscenter - sammen med et komplet motionscenter finder du også et aerobicrum. For at spise, spis på stedet på den romantiske Regency Restaurant med sin fantastiske udsigt, og få din morgenmad og snacks på Cafe Royale. Regelmæssig aftenunderholdning er tilgængelig i Imperial Bar and Lounge, eller tag en tur ind i lokalområdet for at få en smag af det vidunderlige natteliv, der tilbydes. For elegance, smag og frem for alt andet en afslappende ferie, Rejse og fritid gruppe Anbefaler at overveje timeshare På Royal Sun Resort.

Køb Royal Sun Resort timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Royal Sun Resort, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Royal Sun Resort, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Royal Sun Resort

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Royal Sun Resort ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Royal Sun Resort.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Royal Sun Resort kan være sikkert med den viden, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.