Foto af Diamond Resorts Royal Regency
Foto af Diamond Resorts Royal Regency
Foto af Diamond Resorts Royal Regency
Foto af Diamond Resorts Royal Regency
Foto af Diamond Resorts Royal Regency

Adresse: 69-71 Rue Defrance, Vincennes, 94300, Frankrig
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.diamondresortsandhotels.com/Resorts/Royal-Regency-Paris-Vincennes

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje på Diamond Resorts Royal Regency


Denne RCI Guld krone timeshare feriestedet ligger i udkanten af ​​Paris, Frankrig, i den histroiske Vincennes. Feriestedet ligger tæt på Bois de Vincennes, et århundrede gammelt slot, som også engang var en kongelig bolig. Royal Regency tilbyder en indbydende lounge, gratis WiFi, poolbord og sauna. De rummelige boliger har veludstyret køkken, opholdsstue og eget badeværelse med brusebad eller badekar og håndklædetørrer.

I nærheden er også parken, som også er hjemsted for Parc Floral de Paris botaniske have og også zoologisk have. Kun 15 minutters gang derfra ligger den nærmeste metro, der tilbyder gratis transport til de mange fantastiske vartegn i byen, herunder Louvre og Musee d'Orsay. Oplev al af Paris berømte vartegn som Eiffeltårnet, Champs Elysee og Triumfbuen.

De internationale lufthavne ligger begge omkring 15 km fra feriestedet, som tilbyder en praktisk transportservice, hvis det kræves. Disneyland Paris ligger omkring 30 minutter i bil. Gare de Lyon station tilbyder højhastighedstogforbindelser, der giver adgang til dem, der ønsker at udforske længere væk.

Diamond Resorts Royal Regency-faciliteter

Enhedsfaciliteter
Tæppe (Alle Enheder), Opvaskemaskine (Enhed Enheder), Køkken (Alle Enheder, Delvis), Mikrobølgeovn (Alle Enheder),
Resort faciliteter
Træningsudstyr, Handicappede enhed, Elevator, Sauna, Telefon,
Nærliggende faciliteter
Bådsejlads (3.0 miles), Casino (16.0 miles), Børnebassin (3.0 miles), Konferencefaciliteter (Nærliggende), Fiskeri (3.0 miles), Golf (16.0 miles), Supermarked (Nærliggende), Frisør (Nærliggende), Hest Ridning (3.0 miles), Sø (3.0 miles), Vaskeri (Nærliggende), Levende Underholdning (6.0 miles), Medicinsk Udrustning (Nærliggende), Legepladsområde (Nærliggende), Restaurant (Nærliggende), Indkøbscenter (Nærliggende), Snackbar I nærheden), Squash (Nærliggende), Swimmingpool (3.0 miles), Tennis (3.0 miles),
Lufthavn
Paris Charles de Gaulle - (19 miles - 30 km)
Tjek ind / ud
lørdag

Køb af Diamond Resorts Royal Regency timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Diamond Resorts Royal Regency, før du køber

Vi ønsker selvfølgelig, at du skal være meget glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Diamond Resorts Royal Regency, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge udvej og se nøjagtigt, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Diamond Resorts Royal Regency

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Diamond Resorts Royal Regency ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Diamond Resorts Royal Regency.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Diamond Resorts Royal Regency kan være sikker i den viden, at de er i sikre hænder med penge, der er deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.