Foto af Royal Regency
Foto af Royal Regency
Foto af Royal Regency
Foto af Royal Regency
Foto af Royal Regency

Adresse: 69-71 Rue Defrance, Vincennes, 94300, Frankrig
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.diamondresortsandhotels.com/Resorts/Royal-Regency-Paris-Vincennes

Interesseret i ejendomme til salg og leje hos Royal Regency? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Denne RCI Guld krone timeshare feriestedet ligger i udkanten af ​​Paris, Frankrig, i den histroiske Vincennes. Feriestedet ligger tæt på Bois de Vincennes, et århundrede gammelt slot, som også engang var en kongelig bolig. Royal Regency tilbyder en indbydende lounge, gratis WiFi, poolbord og sauna. De rummelige boliger har veludstyret køkken, opholdsstue og eget badeværelse med brusebad eller badekar og håndklædetørrer.

I nærheden er også parken, som også er hjemsted for Parc Floral de Paris botaniske have og også zoologisk have. Kun 15 minutters gang derfra ligger den nærmeste metro, der tilbyder gratis transport til de mange fantastiske vartegn i byen, herunder Louvre og Musee d'Orsay. Oplev al af Paris berømte vartegn som Eiffeltårnet, Champs Elysee og Triumfbuen.

De internationale lufthavne ligger begge omkring 15 km fra feriestedet, som tilbyder en praktisk transportservice, hvis det kræves. Disneyland Paris ligger omkring 30 minutter i bil. Gare de Lyon station tilbyder højhastighedstogforbindelser, der giver adgang til dem, der ønsker at udforske længere væk.

Royal Regency Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Tæppe (Alle Enheder), Opvaskemaskine (Enhed Enheder), Køkken (Alle Enheder, Delvis), Mikrobølgeovn (Alle Enheder),
Resort faciliteter
Træningsudstyr, Handicappede enhed, Elevator, Sauna, Telefon,
Nærliggende faciliteter
Bådsejlads (3.0 miles), Casino (16.0 miles), Børnebassin (3.0 miles), Konferencefaciliteter (Nærliggende), Fiskeri (3.0 miles), Golf (16.0 miles), Supermarked (Nærliggende), Frisør (Nærliggende), Hest Ridning (3.0 miles), Sø (3.0 miles), Vaskeri (Nærliggende), Levende Underholdning (6.0 miles), Medicinsk Udrustning (Nærliggende), Legepladsområde (Nærliggende), Restaurant (Nærliggende), Indkøbscenter (Nærliggende), Snackbar I nærheden), Squash (Nærliggende), Swimmingpool (3.0 miles), Tennis (3.0 miles),
Lufthavn
Paris Charles de Gaulle - (19 miles - 30 km)
Tjek ind / ud
lørdag

Køber Royal Regency timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Royal Regency før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Royal Regency, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Royal Regency

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg af Royal Regency ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Royal Regency.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Royal Regency kan være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.