Foto af Royal Club på Bonnington Tower
Foto af Royal Club på Bonnington Tower
Foto af Royal Club på Bonnington Tower
Foto af Royal Club på Bonnington Tower
Foto af Royal Club på Bonnington Tower

Adresse: Bonnington Jumeirah Lake Towers, PO Box 37246, Dubai, De Forenede Arabiske Emirater
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.royalclubdubai.com/

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje på Royal Club i Bonnington Tower


Dette Interval International Premier Resort er baseret i den fantastiske by Dubai, kun kort afstand fra Palm-Jumeirah, beliggende i et af de mest eftertragtede områder i De Forenede Arabiske Emirater med en fantastisk udsigt over Jumeirah-øerne. Resortet blev faktisk tildelt Traveller's Choice af TripAdvisor i 2014.

Der er et valg mellem et-, to- og treværelses deluxe-lejligheder med aircondition, som er velindrettede, eksklusivt møblerede med marmorfinish, med fuldt udstyrede madlavningsfaciliteter, der er fremragende til en ferie med selvforplejning.

timeshare har et udvalg af fire restauranter og barer, et komplet fitnesscenter med sauna og dampbad og en afslappende jacuzzi, samt en indendørs swimmingpool og frisørsalon. Der er mange aktiviteter, der kan fås i ørkenen omkring, herunder skiløb! Det lokale Souk-marked er et fantastisk sted at ikke kun gøre et kup, men blande sig med de mange kulturer indeni. Besøgende kan også nyde tiden på Dubai World på Meydan Racecourse eller nyde et krydstogt på Burj-søen og nyde det fantastiske lysshow. Der er så meget at se og nyde i den fantastiske destination.

Royal Club på Bonnington Tower Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition, Køkkenfaciliteter, DVD eller VCR, Fjernsyn
Resort faciliteter
Bar / Cocktail Lounge, Dag Spa, Underholdning, Live, Fitnessrum, Udstyret, Supermarked, Supermarked, Sø, Vaskeri Faciliteter, Restaurant, Sauna eller Dampbad, Swimmingpool, Indendørs, Swimmingpool, Udendørs, Spabad Spa eller Hot Tub
Nærliggende faciliteter
Strand Cykelstier Fiskeri Golf Ridning Legeplads Sejlads / Udlejning Dykning Skøjteløb, Skiløb, Downhill Tennis Vandski
Lufthavn
Dubai / DXB 19 Miles / 31 KM
Tjek ind / ud
Fredag ​​lørdag

Køber Royal Club på Bonnington Tower timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Royal Club på Bonnington Tower, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Royal Club på Bonnington Tower, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Royal Club ved Bonnington Tower

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Royal Club på Bonnington Tower ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Royal Club på Bonnington Tower.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Royal Club på Bonnington Tower kan være sikkert med den viden, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.