Billede af The Rockley
Billede af The Rockley
Billede af The Rockley
Billede af The Rockley
Billede af The Rockley

Adresse: The Rockley, Rockley Beach, Barbados, BB15 139, Caribien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: therockleybarbados.com

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje på The Rockley


En varm velkomst venter dig kl Rockley hvor varmen af Barbados smukke klima er gentaget af varmen af ​​den gæstfrihed, du vil modtage på dette timeshare. The Rockley er beliggende på tværs af en malerisk bugt på Barbados pulserende sydkyst, en beliggenhed, der giver den perfekte blanding af ro og underholdning. Efter en dag med vandsport, eller blot slappe af i det varme Caribien vand, et interessant udvalg af aftenunderholdning venter dig. Sydkysten kan prale af et bredt udvalg af restauranter, barer og natklubber, populære blandt både besøgende og lokale.

Rockley-faciliteterne

Enhedsfaciliteter
Aircondition (alle enheder), køkken (alle enheder, del / minikøkken / fuld), mikrobølgeovn (alle enheder),
Resort faciliteter
Handicapvenlig enhed, Vaskeri, Elevator, Snackbar, Swimmingpool, Telefon,
Nærliggende faciliteter
Beach (Nærliggende), Sejlsport (Nærliggende), Børnepasning (2.0 miles), Fiskeri (Nærliggende), Spillehal (1.0 miles), Golf (2.0 miles), Supermarked (Nærliggende), Frisør (Nærliggende), Live Entertainment (1.0 km), Lægehjælp (2.0 miles), Legepladsområde (Nærliggende), Restaurant (Nærliggende), Dykning (Nærliggende), Indkøbsområde (Nærliggende), Spa (1.0 miles), Squash (2.0 miles), Tennis (2.0 miles) , Vandski (i nærheden), vindsurfing (i nærheden)
Lufthavn
Grantley Adams International - (10 miles - 16 km)
Tjek ind / ud
lørdag

Køb af The Rockley timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej The Rockley før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med The Rockley, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos The Rockley

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge The Rockley ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus onlineannoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med The Rockley.

Alle søger Sælge timeshare at bruge The Rockley kan være trygge ved, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.