Foto af Rhinefield House
Foto af Rhinefield House
Foto af Rhinefield House
Foto af Rhinefield House
Foto af Rhinefield House

Adresse: Rhinefield Road, Brockenhurst, Hampshire, SO42 7QB,
Ring for mere information: 01787 881111

Interesseret i ejendomme til salg og udlejning på Rhinefield House? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Dette landhus, bygget på stedet af en kongelig jagthytte, ligger i 40 hektar med anlagte grunde i det smukke New Forest-område. East Wing karakter lejlighederne er beliggende på tre etager (ingen elevatorer). Der tilbydes kvalitetsfaciliteter på hotellet, herunder en opvarmet udendørs pool i sommermånederne. Hovedbanegården i Brockenhurst ligger tre miles væk. Bournemouth, Salisbury, Portsmouth og Southampton er inden for rækkevidde, og London er kun en to-timers togrejse. Der er ingen organiserede aktiviteter på stedet, og en bil anbefales.

Køb Rhinefield House timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Rhinefield House, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Rhinefield House, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Rhinefield House

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge ejendom i Rhinefield House. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Rhinefield House.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Rhinefield House kan være sikkert, idet de ved, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.